samuel8892000 發表於 2013-8-5 12:37

rosssze 發表於 2013-8-4 15:07 static/image/common/back.gif
我都好想知個分別係邊到。我有hrs12,有錢既話好想偷運佢入屋(size差唔多,係深d) ...

偷運啦 我都係由hrs12轉f110 差很遠的.

rosssze 發表於 2013-8-5 12:48

deedeewong 發表於 2013-8-5 15:06

放假啦喂!! 放假啦喂!!

之開箱..

服股中..

小弟新手初歩感覺:(只是個人木耳感覺)

舊愛..

震撼力強,可能叫氣分啦,但係低頻就一舊舊,無乜打心ロ感覺

新歡..

暫時未SETTING,等今晩靜少少先,震撼力就無咁強,但係低頻一下一下好實在,分得好清楚,可能叫分析力啦,而且我終於感覺到有打心ロ既感覺,

結論:舊愛其實係我心目中都幾好,但最重要係擺位,因要係牆角
新歡就有買貴無買錯{:6_193:}

小弟地方細,玩唔到雙十,而賣給一個NICE MAN!!!!

deedeewong 發表於 2013-8-5 15:18

rosssze 發表於 2013-8-5 12:48 static/image/common/back.gif
你估我唔想……冇放左hr12加100條魚得唔得?同jl110有咩分別?

加100條魚應該得
CHING快的換啦!!!!!!!!!!!!!!!!{:6_222:}
CHING快的換啦!!!!!!!!!!!!!!!!{:6_222:}
早買早享受{:6_177:}

samuel8892000 發表於 2013-8-5 15:25

rosssze 發表於 2013-8-5 12:48 static/image/common/back.gif
你估我唔想……冇放左hr12加100條魚得唔得?同jl110有咩分別?

同jl110有咩分別>下潛能力和HRS12差不多.但分折和速度感勝HRS12幾條街過外.當你炸U571 幾下深水炸彈 低音由天花版打落泥
過引到極.HRS12永遠做唔到.最勁連後置喇叭都好似出到低音咁.即是說佢已經同其他声道連成一体.

samuel8892000 發表於 2013-8-5 15:30

deedeewong 發表於 2013-8-5 15:06 static/image/common/back.gif
放假啦喂!! 放假啦喂!!

之開箱..

未 Run in 煲佢四五拾個鍾 打心口及下潛全部有齊.

deedeewong 發表於 2013-8-5 16:11

samuel8892000 發表於 2013-8-5 15:30 static/image/common/back.gif
未 Run in 煲佢四五拾個鍾 打心口及下潛全部有齊.

......................{:6_158:}
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 舊愛....新歡........................

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。