chucm 發表於 2013-7-28 19:26

排兩個鐘總沒入場...人山人海..不如去...{:6_208:}

DVD迷 發表於 2013-7-28 20:41

Maldini 發表於 2013-7-28 19:13 static/image/common/back.gif
我星期五請左假..................果日做晒想做嘅野(訂野,攞貨) ! 今日星期日係多人D !...

取貨?師兄係唔係取三寶???{:6_178:}

DVD迷 發表於 2013-7-28 20:54

小弟又兩點正去排隊的的,小弟一共約了5個朋友及同事一齊去的,但其中一個朋友因為約左他朋友,所以他在差不多入場前走左了,白白浪費左三十蚊,等如送左三十蚊比人哋?{:6_150:}
我冇得放棄的,因為我已訂左兩寶,必定要今日去取貨啊!{:6_140:}
排隊真累,因為加上大熱天時,好多人逼理一齊,又出汗,點到好,最緊要我取到我的玩具,開心到死……{:6_139:}
費話唔講了,我知道大家都想睇下小弟影左啲咩圖片的,不過小弟唔係專業的,所以影得好差,加上時間又逼,所以求其一影的,請師兄弟見諒!{:6_143:}

DVD迷 發表於 2013-7-28 20:59

再來,圖片多,加上用手機放圖,會慢會亂……{:6_228:}

DVD迷 發表於 2013-7-28 21:04

第三段圖片{:6_174:}
手拿住兩件十二串玩具真重,搞到影相手震震{:6_126:}

DVD迷 發表於 2013-7-28 21:09

仲有,不過小弟好似影垃圾多……{:6_176:}

Maldini 發表於 2013-7-28 21:12

DVD迷 發表於 2013-7-28 20:41 static/image/common/back.gif
取貨?師兄係唔係取三寶???

正wo................. ! 影左甘多場內相 !

攞呢2隻現貨 !

DVD迷 發表於 2013-7-28 21:14

Maldini 發表於 2013-7-28 21:12 static/image/common/back.gif
正wo................. ! 影左甘多場內相 !

師兄入左正野播,一定要加分先得{:9_407:}

DVD迷 發表於 2013-7-28 21:22

最後到小弟的孖寶,暫時影盒,因為今日有啲累累地,所以遲少少才影返公仔相……{:8_387:}
仲有,在會場取貨冇得睇,就算有事都冇得即換的,要換貨,就要等到8月1號至14號去返旺角換的……{:6_238:}

DVD迷 發表於 2013-7-28 21:38

仲有片段比大家睇,是小弟影的…{:6_142:}

zFmoFkwiils&feature=youtube_gdata_player
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 動漫情報

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。