chanherry 發表於 2013-7-27 00:44

現出讓^^剛入手貨尾46HX820allnew先6針野…行保27個月師兄們...

如題…可惜今日雨末停過所以無拎走…聽朝再去接佢番黎…
係就係舊款D而且不是行XBR…但呢個價…
係同我差D發左癲想入既75ES9000既十份一…係十份一咋喎

chanherry 發表於 2013-7-28 19:56

係舊款兼貨尾…不過六千銀夠買部S4雙card咋喎…而且新款有既分唇佢都有哂…
有so0正單上網保登記保足27個月…玩完咪放囉…好彩無被毒到買果部毒王75ES9000
七雞幾買左會死架{:6_211:}

timmy 發表於 2013-7-29 00:47

Where to buy

keke323 發表於 2013-7-29 09:35

恭喜 ching 買到心頭好 {:6_195:}{:6_196:}
75ES9000 呢部真係大到痴線 {:8_369:}
不過近睇好似都幾多 noise {:6_175:}

chanherry 發表於 2013-7-29 11:12

keke323 發表於 2013-7-29 09:35 static/image/common/back.gif
恭喜 ching 買到心頭好
75ES9000 呢部真係大到痴線
不過近睇好似都幾多 nois ...

唔會囉!睇過釘帽堅到冇朋友!
motion rate 960cmr.....
不過而而家hx820 cmr400都係咁睇

keke323 發表於 2013-7-29 11:31

chanherry 發表於 2013-7-29 11:12 static/image/common/back.gif
唔會囉!睇過釘帽堅到冇朋友!
motion rate 960cmr.....
不過而而家hx820 cmr400都係咁睇 ...

旺角百記長期用部 9000 播 battleship....
我近睇見到有 noise....不過可能係套戲問題 la {:6_176:}

chanherry 發表於 2013-7-29 16:55

timmy 發表於 2013-7-29 00:47 static/image/common/back.gif
Where to buy

不過唔緊要喇…做人最緊要知足…仲有細碼頭勿帶大碼帽…{:6_183:}
果部毒王得閒落菜街望下算了…或者老深新乜田都有部求售日日開足十個鐘
自從上年中秋向屋企飲醉酒隨手執起條美式頭尾電線扑爆左電視後…
一直索性唔換用黎聽新聞算了…終於可以再見番周家怡全相報新聞了!!
以後在家要嚴格執行禁酒令!呢D意外真係…shit~~~~

唔記得覆喔tony stacks師兄…係有個老友專幫D大行清貨尾…呢兩部係從SO零抬番黎的
這價錢無賣過出街的…如想要我試下幫您問仲有無丫…

timmy 發表於 2013-7-29 18:58

chanherry 發表於 2013-7-29 16:55 static/image/common/back.gif
不過唔緊要喇…做人最緊要知足…仲有細碼頭勿帶大碼帽…
果部毒王得閒落菜街望下算了…或者老 ...

係就好呀,我哥正想換电視

minghong 發表於 2013-7-29 23:37

真係抵玩!!!!!

chanherry 發表於 2013-7-30 15:19

雖然好難相信…張單打住係我前日現金萬七銀買入………

但洗乜理佢…咪又係要跟番足保用俾我咪得囉
頁: [1] 2
查看完整版本: 現出讓^^剛入手貨尾46HX820allnew先6針野…行保27個月師兄們...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。