keke323 發表於 2013-7-24 11:12

samuel8892000 發表於 2013-7-24 11:10 static/image/common/back.gif
昨晚我用103聽鄧麗君.把声又溫柔声尾特別長.充滿空氣感.末換屎前又干又硬.早換早享受. ...

又引我 {:6_126:}

dpcs 發表於 2013-7-24 11:17

samuel8892000 發表於 2013-7-24 10:42 static/image/common/back.gif
4300元 地庫 另添X19楼 Mod2300元換埋Fuse座加冷凍Fuse.

除咗屎,還有mod啲乜?
如$2300只係屎,冇乜難度,咁就好好賺啦!

dpcs 發表於 2013-7-24 11:20

pisces 發表於 2013-7-24 10:18 static/image/common/back.gif
請問JP2鉑金屎全名係咩

Powerhouse 嘅 Infinity Power 2 (Platinum fuse)

samuel8892000 發表於 2013-7-24 11:25

dpcs 發表於 2013-7-24 11:17 static/image/common/back.gif
除咗屎,還有mod啲乜?
如$2300只係屎,冇乜難度,咁就好好賺啦!

好似換埋的電容.用更高階的.主要都係Mod供電個part.但不會換ICE座及接線.

bigair 發表於 2013-7-24 11:30

我都諗緊升唔升級,請問粒JP2要幾多錢呀?

itoy2008 發表於 2013-7-24 11:31

如要mod咁多野,我怕哂左d靚電子items,都係比c fu做($$),咁一部要mod曬既103會唔會性能上(影音)超越過部未mod既105?咁105如再好似103咁mod又有冇上升空間?睇怕要玩完電缐要儲弾薬迎接av show同遲來的3D世界...

samuel8892000 發表於 2013-7-24 11:43

itoy2008 發表於 2013-7-24 11:31 static/image/common/back.gif
如要mod咁多野,我怕哂左d靚電子items,都係比c fu做($$),咁一部要mod曬既103會唔會性能上(影音)超越過 ...

畫方面及經HDMI入AV Amp出声會超越105 因数碼部份供电是同一塊線路版.但模擬部份105是經隻環牛供電.所以聽歌方面已Mod103還是及不上末Mod 105 只是追近.

samuel8892000 發表於 2013-7-24 11:46

bigair 發表於 2013-7-24 11:30 static/image/common/back.gif

秋記 850元

itoy2008 發表於 2013-7-24 12:50

samuel8892000 發表於 2013-7-24 11:43 static/image/common/back.gif
畫方面及經HDMI入AV Amp出声會超越105 因数碼部份供电是同一塊線路版.但模擬部份105是經隻環牛供電.所以 ...

唔該Ching{:6_193:}

keke323 發表於 2013-7-24 12:53

bigair 發表於 2013-7-24 11:30 static/image/common/back.gif

仲諗 {:6_175:}
唔似 ching 作風喎 {:6_134:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9
查看完整版本: OPPO103 小手術 大改善

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。