louis001 發表於 2013-7-23 23:40

keke323 發表於 2013-7-23 23:36 static/image/common/back.gif
真的嗎
家陣你地兩個好似一唱一和喎

施亨 有的野 係就係 唔係就唔係架啦
呢條我都冇 都係人地借俾我玩我都係用緊 7N 4020 III
係我都話我條好聲啦 不過事實係我覺得上次試個條 古惑的306 真係俾93用係好好聲
但要反相先好聲 {:6_123:}

keke323 發表於 2013-7-23 23:45

louis001 發表於 2013-7-23 23:40 static/image/common/back.gif
呢條我都冇 都係人地借俾我玩我都係用緊 7N 4020 III
係我都話我 ...

306 個尺價同紅腸差唔多 {:6_175:}

plnl88 發表於 2013-7-23 23:49

keke323 發表於 2013-7-23 23:45 static/image/common/back.gif
306 個尺價同紅腸差唔多

貴 20 呎

keke323 發表於 2013-7-23 23:50

plnl88 發表於 2013-7-23 23:26 static/image/common/back.gif
洽我!
就岩岩有兩條。

晶爺.....你咁講....我真係會唔客氣架喎 {:9_422:}

plnl88 發表於 2013-7-23 23:51

louis001 發表於 2013-7-23 23:40 static/image/common/back.gif
係我都話我 ...

執返正了。古惑的 306 不再古惑了。{:6_146:}

plnl88 發表於 2013-7-23 23:53

keke323 發表於 2013-7-23 23:50 static/image/common/back.gif
晶爺.....你咁講....我真係會唔客氣架喎

一個月後黎找我啦。

keke323 發表於 2013-7-23 23:57

plnl88 發表於 2013-7-23 23:53 static/image/common/back.gif
一個月後黎找我啦。

一個月後先得 {:6_141:}

plnl88 發表於 2013-7-24 00:22

keke323 發表於 2013-7-23 23:57 static/image/common/back.gif
一個月後先得

我下星期拎三條線去冰。
冰完先有線借比你麻。

keke323 發表於 2013-7-24 00:26

plnl88 發表於 2013-7-24 00:22 static/image/common/back.gif
我下星期拎三條線去冰。
冰完先有線借比你麻。

哦....原來係咁 {:6_122:}

hkmmo 發表於 2013-7-25 00:58

岩岩開左箱只係放枱面試, 用左對電腦喇叭試著唔著, 用電話3.5MM轉RCA聽歌,

PLAY......喇叭無聲唔知咩事,再試下前面handphone又有聲,之後對電腦喇叭無喇喇又有番聲,

而家PLAY左2個鐘, 部機都熱熱地但背面把風扇無轉過,係咪要再熱D先會轉呢?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
查看完整版本: Cambridge Audio Azur 751R

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。