gonewtw 發表於 2013-7-15 11:45

想找BALANCE 或RCA 線材

有無師兄可以話比我知除左鴨記,重有咩地方可以找到較多線材?

{:1_352:} {:1_249:}

edlsang 發表於 2013-7-15 11:48

秋葉園 !

ykluk 發表於 2013-7-15 12:05

應該咁問, CHING你想搵咩線材?? DIY料定廠線? 因為唔同地方都有唔同線材牌子買....{:8_399:}

gonewtw 發表於 2013-7-15 12:07

ykluk 發表於 2013-7-15 12:05 static/image/common/back.gif
應該咁問, CHING你想搵咩線材?? DIY料定廠線? 因為唔同地方都有唔同線材牌子買.... ...

我想DIY一條RCA 或BALANCE線。
但未有心水用咩線,無心水下會選AQ。

ykluk 發表於 2013-7-15 12:34

gonewtw 發表於 2013-7-15 12:07 static/image/common/back.gif

咁有好多選擇喎, 睇吓你咩BUDGET想要咩聲底配咩器材, 真係千奇百趣喎....{:9_409:}

AQ散線小弟都未買過, 好似SSP永X有得買, 秋姐唔知有無, 可以先打去問吓先~~!! {:8_395:}

ropresident 發表於 2013-7-15 15:35

gonewtw 發表於 2013-7-15 12:07 static/image/common/back.gif

如果想要分析力就最好唔好買AQ啦~~~

gonewtw 發表於 2013-7-15 17:36

ropresident 發表於 2013-7-15 15:35 static/image/common/back.gif
如果想要分析力就最好唔好買AQ啦~~~

有無建議?

ropresident 發表於 2013-7-15 17:41

gonewtw 發表於 2013-7-15 17:36 static/image/common/back.gif
有無建議?

其實平價既話, neotech / oyaide都係好選擇

alex318tik 發表於 2013-7-21 13:19

去深水埗九x影音隔離,果度有好多呢類線材比你,d師兄有解答到各線材的特性,我上次去問左一大輪冇買嘢都好有禮貌

wingLOUIS 發表於 2013-7-24 12:16

gonewtw 發表於 2013-7-15 17:36 static/image/common/back.gif
有無建議?

Gotham 11001
頁: [1] 2
查看完整版本: 想找BALANCE 或RCA 線材

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。