lukalok 發表於 2009-7-23 10:30

MV導演Samuel Bayer重拍 - 猛鬼街

...猛鬼街 2010, Watchmen o既Rorschach做Freddy Krueger

lukalok 發表於 2009-7-23 17:20

poster

bt1000bt 發表於 2009-7-23 21:45

WO,細個果時睇真係驚到pk~~

doubt 發表於 2009-7-24 02:31

咁得意用Samuel Bayer做title既,ha!
不過呢排紅既mv導演first feature length film,我好期待Marc Webb個套~

呢套唔知得唔得,又係Michael悲搞,驚d水準又係同前面Platinum Dunes個堆差唔多(不過又會賺錢...){:6_136:}

lukalok 發表於 2009-9-28 22:29

Full HD Trailer
http://www.kino-govno.com/kgfix.php?num=6395&url=http://largeassets.myspacecdn.com/creative/hd/anightmareonelmstreet/239872394765_1080.mov

劉一舟 發表於 2009-9-29 01:11

咁得意用Samuel Bayer做title既,ha!
不過呢排紅既mv導演first feature length film,我好期待Marc Webb個套~

呢套唔知得唔得,又係Michael悲搞,驚d水準又係同前面Platinum Dunes個堆差唔多(不過又會賺錢...){:6_136:} ...
doubt 發表於 2009-7-24 02:31

睇完《黑色星期五》新版後,呢套都係可免則免。

tomboy 發表於 2009-9-29 06:08

thank.....

ccting2009 發表於 2009-9-29 11:36

又係 Michael Bay ? 條友咁成日拍完一套大片, 有時間就做呢啲戲, 好似搵外快咁 {:6_175:}
記得細個睇時係睇 VHS, 個時真係好細咋 {:6_136:} 仲記得係有啲啲軟色情野, 呀Freddy會拉啲女仔上天花板, 攪佢地一輪先殺, 個陣時睇完都唔知做咩架 {:6_138:}

schizero 發表於 2009-9-29 18:34

this is a classic. i still remember a bloody girl wrapped by a plastic bag and crawling on a college corridor. {:1_248:}

u3li 發表於 2009-9-29 20:55

之前唔係已經翻拍過啦咩
頁: [1] 2 3
查看完整版本: MV導演Samuel Bayer重拍 - 猛鬼街

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。