evan24hk 發表於 2013-7-12 17:35

想問下日本名古屋hifi店

因為家人去日本~想問下有冇師兄知道
名古屋有冇邊度有hifi店而又會有山本黑檀買呢?{:6_162:}

kc2wong 發表於 2013-7-12 22:47

名古屋市中心真係唔覺有, 行過一座幾層高嘅電器鋪都好似冇hifi野

yard 發表於 2013-7-12 22:58

名古屋站附近有Big Camera,可以揾吓有冇。

evan24hk 發表於 2013-7-12 23:21

kc2wong 發表於 2013-7-12 22:47 static/image/common/back.gif
名古屋市中心真係唔覺有, 行過一座幾層高嘅電器鋪都好似冇hifi野

係囉~我上網search 極都好似唔覺有~
所以,先即管上黎問下睇下有冇d師兄知名古屋d隱蔽hifi店

kc2wong 發表於 2013-7-13 00:28

evan24hk 發表於 2013-7-12 23:21 static/image/common/back.gif
係囉~我上網search 極都好似唔覺有~
所以,先即管上黎問下睇下有冇d師兄知名古屋d隱蔽hifi店 ...

我年頭去都係行咗電視塔附近嘅地方同地下街,我去果間電器舖唔係Bic Cam。如果見到Bic Cam都可以睇吓有冇hifi野

如果你想買山本黑壇,可以上網買在寄去酒店,我都係咁買,不過過程未必會咁順利

evan24hk 發表於 2013-7-13 01:09

kc2wong 發表於 2013-7-13 00:28 static/image/common/back.gif
我年頭去都係行咗電視塔附近嘅地方同地下街,我去果間電器舖唔係Bic Cam。如果見到Bic Cam都可以睇吓有冇 ...

我如果係自己去我會上網買寄酒店~
不過家人去就唔太好~怕真係有咩出錯煩倒佢地{:6_123:}
如果今次搵唔倒就唯有貴d都要係二手區搵或者去中環買啦

sevenstar 發表於 2013-7-13 12:16

http://www.otaiweb.com/audio/map.htm

sevenstar 發表於 2013-7-13 12:23

http://soundlee.com/index.php?page=profile

evan24hk 發表於 2013-7-13 13:23

sevenstar 發表於 2013-7-13 12:23 static/image/common/back.gif
http://soundlee.com/index.php?page=profile

唔該師兄~~總算有D希望啦€{:6_174:}

sevenstar 發表於 2013-7-13 17:40

evan24hk 發表於 2013-7-13 13:23 static/image/common/back.gif
唔該師兄~~總算有D希望啦€

Welcome
頁: [1]
查看完整版本: 想問下日本名古屋hifi店

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。