t1174 發表於 2013-7-11 19:44

Old news is so exciting? SE 846 發報會將會來。

真是拖拖拉拉......

MakCato 發表於 2013-7-11 19:49

其實下星期已經係
呢個應該係比消費者的

t1174 發表於 2013-7-11 19:52

有聽說過16 號的說法,不過我email 就收這個啦。

MakCato 發表於 2013-7-11 19:54

t1174 發表於 2013-7-11 19:52 static/image/common/back.gif
有聽說過16 號的說法

因為記者會是office hour舉行的
這是早前其他渠道登記的用家發布會

PCMM1 發表於 2013-7-12 09:26

846預購價在銘高要8100元{:6_201:}

muffy 發表於 2013-7-12 09:55

講真呢個價錢未必會入啦...

guppyguppyguppy 發表於 2013-7-12 10:36

超晒筆值...同埋有少少唔合理(雖然我係SHURE死忠)
反而對呢隻有D心動

PCMM1 發表於 2013-7-12 10:40

guppyguppyguppy 發表於 2013-7-12 10:36 static/image/common/back.gif
反而對呢隻有D心動

師兄呢對ASG-2
是2鐵一圈 (15mm)
頂多和1+2 比較 (但價錢又相差太遠{:6_202:} )

846是4動鐵... 不同的 {:6_184:}

anan_andy 發表於 2013-7-12 11:09

finally it comes

MakCato 發表於 2013-7-12 11:15

guppyguppyguppy 發表於 2013-7-12 10:36 static/image/common/back.gif
反而對呢隻有D心動

多謝引用 =P

不過同846既感覺都爭幾遠
對bass既表達都唔一樣
846係快狠勁
ASG2較到量多少少就鬆...不過收緊之後彈性好過846
頁: [1] 2
查看完整版本: Old news is so exciting? SE 846 發報會將會來。

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。