Einstein 發表於 2013-7-13 15:10

samnet1 發表於 2013-7-9 06:59 static/image/common/back.gif
C-Hing,

如果將電腦 connect to AV Amp, 是否另外一張Sound Card 才可以 support DTS-HDMA or Dolby T ...

Sam hing, 我以前玩過, 可以....
為upgarde 到 Win 7 + ATI 5750 DTS-HD Bitsteam 點燈作準備
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=39013

fungl 發表於 2013-7-13 16:18

Einstein 發表於 2013-7-13 13:06 static/image/common/back.gif
成功見到,謝謝PAC and Fung Ching 大力幫忙.....

Welcome!!{:6_195:}

pac 發表於 2013-7-13 16:31

Einstein 發表於 2013-7-13 15:04 static/image/common/back.gif
Thanks.... enjoy中, 而家 組合: PC作訊源,FOOBAR作播放器 Lan via ronter TO LX86擴音 To Car ...

你現在用ipad做controller仲使嘜理foobar的介面是否漂亮呀?{:6_174:} ipad介面漂亮咪得啦!{:6_134:} 用邊隻apps?

pac 發表於 2013-7-13 16:36

Einstein 發表於 2013-7-13 15:04 static/image/common/back.gif
Thanks.... enjoy中, 而家 組合: PC作訊源,FOOBAR作播放器 Lan via ronter TO LX86擴音 To Car ...

我俾你的好野咪已經分好了嗎?{:6_202:}

Einstein 發表於 2013-7-13 16:50

fungl 發表於 2013-7-13 16:18 static/image/common/back.gif
Welcome!!

{:6_195:} {:6_196:}

Einstein 發表於 2013-7-13 16:53

pac 發表於 2013-7-13 16:31 static/image/common/back.gif
你現在用ipad做controller仲使嘜理foobar的介面是否漂亮呀? ipad介面漂亮咪得啦! 用 ...

唔得冴!!!{:6_192:} 靚對我好重要ka....{:6_208:}

現在用ipad做controller, 用邊隻Pionner 隻apps jer冇圖ar...雞野{:6_209:}

Einstein 發表於 2013-7-13 16:56

pac 發表於 2013-7-13 16:36 static/image/common/back.gif
我俾你的好野咪已經分好了嗎?

我先Dele左D舊file嚮WMP先, 未識入foobar,, 入左D嚮Default有歌去86但冇圖, 入playlist又冇圖又冇歌去86, 係唔係入第二度...?{:6_195:}

Einstein 發表於 2013-7-13 16:59

pac 發表於 2013-7-13 16:36 static/image/common/back.gif
我俾你的好野咪已經分好了嗎?

就係想一野入番曬, 唔使亂、、、、學習中{:6_229:}
PC唔夠位,考慮用2.5 or 3.5 HDD好...?{:6_196:}

pac 發表於 2013-7-13 17:11

Einstein 發表於 2013-7-13 16:56 static/image/common/back.gif
我先Dele左D舊file嚮WMP先, 未識入foobar,, 入左D嚮Default有歌去86但冇圖, 入playlist又冇圖又冇歌去8 ...

跟依度入歌,再到我度DOWNLOAD FOOBAR.ZIP,解壓後覆蓋已安裝的FOOBAR,就會有咁靚仔介面喇{:6_212:}

pac 發表於 2013-7-13 17:12

Einstein 發表於 2013-7-13 16:59 static/image/common/back.gif
就係想一野入番曬, 唔使亂、、、、學習中
PC唔夠位,考慮用2.5 or 3.5 HDD好...?...

用3TB 3.5 HDD
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: Media Browser簡單教學

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。