reallyfatboy 發表於 2013-6-25 17:22

ching部電影好似掛到咁高嘅?{:9_419:}

rlwk2009 發表於 2013-6-25 20:30

不過 5007 推哂你D喇叭可能有少少吃力,不過你好似話會加兩聲道後級,到時又唔同哂{:6_134:}

david1503 發表於 2013-6-26 13:10

~嘉輝~ 發表於 2013-6-25 13:41 static/image/common/back.gif
中置比電視搶眼!

係呀!原本想換埋60吋電視,但係而家部46吋又搵唔到借口換,本人知慳識儉{:6_158:} ,等佢壞先換啦!

david1503 發表於 2013-6-26 13:11

reallyfatboy 發表於 2013-6-25 17:22 static/image/common/back.gif
ching部電影好似掛到咁高嘅?

因為張沙發好鬼高架!同埋個頭向後靠,視線少少向上

david1503 發表於 2013-6-26 13:12

keke323 發表於 2013-6-25 13:44 static/image/common/back.gif
恭喜 ching
睇落下次要換 bdp 喇喎

暫時只有ps3,我諗唔會換bdp啦,但未有cd機或dac,應該搞左呢樣先。

david1503 發表於 2013-6-26 13:13

pac 發表於 2013-6-25 16:27 static/image/common/back.gif
師兄你一早就應該把電視機掛上牆啦

租樓住,所以掙札左好耐鑽唔鑽牆……其實搵人填返個鑽牆洞,大約幾錢呢?

keke323 發表於 2013-6-26 13:14

david1503 發表於 2013-6-26 13:12 static/image/common/back.gif
暫時只有ps3,我諗唔會換bdp啦,但未有cd機或dac,應該搞左呢樣先。

ching...整返部 105 / 752 就搞掂晒啦 {:1_338:}

david1503 發表於 2013-6-26 13:14

rlwk2009 發表於 2013-6-25 20:30 static/image/common/back.gif
不過 5007 推哂你D喇叭可能有少少吃力,不過你好似話會加兩聲道後級,到時又唔同哂 ...

其實真係好夠力,睇戲來計。{:6_181:}

pac 發表於 2013-6-26 13:19

david1503 發表於 2013-6-26 13:13 static/image/common/back.gif
租樓住,所以掙札左好耐鑽唔鑽牆……其實搵人填返個鑽牆洞,大約幾錢呢? ...

去五金舖買D灰,自己做都得

~嘉輝~ 發表於 2013-6-26 13:31

david1503 發表於 2013-6-26 13:10 static/image/common/back.gif
係呀!原本想換埋60吋電視,但係而家部46吋又搵唔到借口換,本人知慳識儉 ,等佢壞先換啦! ...

加投影機~~就唔係換啦~~{:6_134:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Mezzo 5,5.1旅程的最後一個check point

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。