rubberhammer 發表於 2013-6-20 22:49

冷門裝備,逐步升級了

叫做第一部正正經的AV AMP
原本諗住都係ONKYO 天龍 呢啲牌子,
點知豐澤有部全新SONY STR-DH820,
仲要清貨價,又可以做分期再送多兩年保,
我真係要求唔高,但求睇戲聽歌唔太差就得

最主要原因係,屋企細路仲細,
我細個時,就係搞壞過老豆啲機同喇叭,
到自己做老豆,有苦自己知

講番呢套騎尼野

- 主機梗係最貴

- 低音來自淘寶

- 銀色水滴型前置PROVOX 13年6月頭買,
都係淘寶買,網上CHECK 過話係JBL 的首席設計師作品, 聽落真係幾好聲

- 木質環繞, 早幾年買落

加埋SSP街邊檔喇叭線, 牆架

同各位師兄,淨係買線都4k相比,我只是班門弄斧

請唔好見笑

補充內容 (2013-6-24 11:03):
升級了線材,belden 5000up 做前,中置,都係喺華輝買,因為散半價,又啱長度

終於搵到啱size 的前置 mondaunt shot carnival 1 black

菲仔陳列開倉9700一部

又遇上太陽伯伯陳列清貨 入埋mondaunt short carnival 5 中置

日日煲碟心情好!

{:6_208:}

kmissp 發表於 2013-6-21 04:22

索尼既造型設計ok喎{:1_351:}

zairen 發表於 2013-6-21 09:55

好整齊。

jason1969 發表於 2013-6-21 12:12

恭喜{:6_195:}

CDR 發表於 2013-6-21 13:56

唔錯唔錯!!

wai.com 發表於 2013-6-21 18:46

{:6_195:}

samuelhin 發表於 2013-6-21 20:49

弓起!{:6_195:}

philippe 發表於 2013-6-21 21:01

平靚正,好整潔。{:1_351:}

keke323 發表於 2013-6-21 23:32

恭喜 ching {:6_195:}{:6_196:}
最緊要自己玩得開心 {:6_237:}

bigair 發表於 2013-6-23 22:32

最緊要自己玩得開心 x 2 {:6_195:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 冷門裝備,逐步升級了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。