joelcan 發表於 2013-6-17 14:19

tickle 發表於 2013-6-17 13:57 static/image/common/back.gif
超人兄你入牆天線用咩線? 有無好介紹?

我用緊Belden 1694天線,star頭經magic tv去TV

ice_man 發表於 2013-6-17 14:29

joelcan 發表於 2013-6-17 13:18 static/image/common/back.gif
ching形容得幾好

師兄, 入到係咪C服晒呢??{:6_238:}

joelcan 發表於 2013-6-17 14:34

ice_man 發表於 2013-6-17 14:29 static/image/common/back.gif
師兄, 入到係咪C服晒呢??

{:8_403:} {:8_403:}

manpan0226 發表於 2013-6-17 14:40

師兄掂喎,個位fit到好似訂做咁{:1_351:}
您就好啦,可惜我個位最大放55",歡迎加入VT大家庭{:1_249:}

joelcan 發表於 2013-6-17 15:16

manpan0226 發表於 2013-6-17 14:40 static/image/common/back.gif
師兄掂喎,個位fit到好似訂做咁
您就好啦,可惜我個位最大放55",歡迎加入VT大家庭 ...

原本諗ZT60有60",可惜唔會有港貨,所以都係考慮VT50,好彩fit到擺到65"{:9_430:}

pcwu 發表於 2013-6-17 16:42

弓起C兄!經magic tv會靚好多嗎?

joelcan 發表於 2013-6-17 17:14

pcwu 發表於 2013-6-17 16:42 static/image/common/back.gif
弓起C兄!經magic tv會靚好多嗎?

經magic tv出電視係靚d{:6_127:}

avbadboy 發表於 2013-6-17 17:30

I am also using panasonic 65" VT50.I mount it on wall Share with you my setting here!

joelcan 發表於 2013-6-17 17:47

avbadboy 發表於 2013-6-17 17:30 static/image/common/back.gif
I am also using panasonic 65" VT50.I mount it on wall Share with you my setting here!

上牆靚好多{:9_428:}
不過我要等換個櫃先考慮上牆{:9_421:}

avbadboy 發表於 2013-6-17 18:00

No hurry C-hing, it is already very nice for you to change from 50" to 65". Enjoy your TV ! You won't regret it.I waited for a long time to wall mount it (in fact has a lot of inconvenience) until I have the chance to renovate the flat.
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
查看完整版本: 老婆話我..老公..你做咩夾硬黎..好大..(開箱文P.9附調教參數)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。