raymond430 發表於 2013-6-14 13:56

係一田搵到好嘢 - Polkaudio 中置喇叭

話說今年二月份係某雜誌嘅優惠計劃購買咗Polkaudio TSI200喇叭,取代舊嘅Mission MV4,一直都希望買埋同牌子嘅中置,其實已經睇中cs10(hkd1680), 但一直未有行動. 今天路經大埔一田,竟然見到polkaudio喇叭做特價,全新都只須980,陳列品再平多二舊,又有保又新淨,唔駛諗即刻扑鎚.
ching不妨去look see look see

DonDon 發表於 2013-6-14 13:57

thx for info!!!! 岩岩想買對tsi400

guly 發表於 2013-6-14 13:58

恭喜 {:6_193:} {:6_193:}

cloverp 發表於 2013-6-14 14:07

any other polk products on sale? bookshelf, subwoofer, satellites?

raymond430 發表於 2013-6-14 14:18

cloverp 發表於 2013-6-14 14:07 static/image/common/back.gif
any other polk products on sale? bookshelf, subwoofer, satellites?

因小弟只focus my target, 並無太留意其他price, 只見到TSI100只賣980. TSI200 賣2280

raymond430 發表於 2013-6-14 14:25

DonDon 發表於 2013-6-14 13:57 static/image/common/back.gif
thx for info!!!! 岩岩想買對tsi400

值得去睇下,不過唔知共他一田分店係咪同時做特價呢?

DonDon 發表於 2013-6-14 14:28

raymond430 發表於 2013-6-14 14:25 static/image/common/back.gif
值得去睇下,不過唔知共他一田分店係咪同時做特價呢?

沙田唔知有無呢,特登走入大埔巧遠,佢其他pol audio 喇叭有無sales?

raymond430 發表於 2013-6-14 14:31

DonDon 發表於 2013-6-14 14:28 static/image/common/back.gif
沙田唔知有無呢,特登走入大埔巧遠,佢其他pol audio 喇叭有無sales?

ching有無目標? 如果可以的話,一陣我蛇出去幫你望望{:6_142:}

DonDon 發表於 2013-6-14 15:06

raymond430 發表於 2013-6-14 14:31 static/image/common/back.gif
ching有無目標? 如果可以的話,一陣我蛇出去幫你望望

想睇下TSi400 thanks! {:6_208:}

cloverp 發表於 2013-6-14 15:13

can you help me check if they sell polk subwoofer?
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 係一田搵到好嘢 - Polkaudio 中置喇叭

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。