keke323 發表於 2013-6-13 14:34

RiceR9 發表於 2013-6-13 14:33 static/image/common/back.gif
去第度吹好d

咁又係....我都係改改 d 字先{:6_241:}

小瑟 發表於 2013-6-13 15:02

有需要嗎??? 點解呢度唔講得, 76不嬲都係客有客PROMOTE, FORUM有FORUM自由講, 有咩問題???

benny888 發表於 2013-6-13 15:09

RiceR9 發表於 2013-6-13 14:22 static/image/common/back.gif
全區碼+全開放功能就話姐

全區碼?? 我寧要iso support la ><

小瑟 發表於 2013-6-13 15:15

benny888 發表於 2013-6-13 15:09 static/image/common/back.gif
全區碼?? 我寧要iso support la >

完全同意, 我都有二個FIRMWARE冇更新過了!!!!{:6_123:}

小瑟 發表於 2013-6-13 15:16

岩岩收到電話, 話呢個105銀色限量有D INFO錯左, 大家要留意返最新既消息先勒~~~~

benny888 發表於 2013-6-13 15:22

小瑟 發表於 2013-6-13 15:15 static/image/common/back.gif
完全同意, 我都有二個FIRMWARE冇更新過了!!!!

if lee 10部有永久iso support 我諗再貴d都有人買 haha

RiceR9 發表於 2013-6-13 15:25

小瑟 發表於 2013-6-13 15:02 static/image/common/back.gif
有需要嗎??? 點解呢度唔講得, 76不嬲都係客有客PROMOTE, FORUM有FORUM自由講, 有咩問題??? ...

收到{:9_426:}

其實佢印全區既意思....係全區dvd or bd???
最怕依d唔清唔楚{:8_365:}
收貴千幾....仲有d咩唔同.....仲話係答謝{:6_170:}

keke323 發表於 2013-6-13 15:33

小瑟 發表於 2013-6-13 15:15 static/image/common/back.gif
完全同意, 我都有二個FIRMWARE冇更新過了!!!!

我更新左最新果個 FIRMWARE {:9_412:}
但出奇地睇到我部腦 d 少時 MV {:1_335:}

小瑟 發表於 2013-6-13 15:34

RiceR9 發表於 2013-6-13 15:25 static/image/common/back.gif
收到

呵呵~~~ 呢個就係佢叫我係新聞中心落返落黎既原因勒, 不過點解就.................唔洗講大家都明架啦~~~{:6_176:}

小瑟 發表於 2013-6-13 15:35

keke323 發表於 2013-6-13 15:33 static/image/common/back.gif
我更新左最新果個 FIRMWARE
但出奇地睇到我部腦 d 少時 MV

你少時MV係BD ISO?? BDMV??? 我都想UP呀, 因為佢個REMOTE功能好似好正呀~~~
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 銀版 OPPO BDP-105

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。