joelcan 發表於 2013-6-9 17:49

billymud 發表於 2013-6-9 16:35 static/image/common/back.gif
啊,重左因為多左幾隻大電容。local requlations 有冇動過就 睇唔到。。。。anyway, 部 53 摩過就無謂浪 ...

摩過同原本提升幾多,我都唔知,因為我都係收我朋友部機返來睇門口姐,我另外有部sony S765!
因為450月肉可塑性高,所以入手,部53會比我屋企人用!
所以都係等ching8月幫手摩部450好d!{:6_162:}

jastudio 發表於 2013-6-9 17:57

billymud 發表於 2013-6-9 17:48 static/image/common/back.gif
90% 所謂摩機者接單做都冇理 HV/LV safety 架喇,一來功夫多兼要好佈局,二來蝦D拎機黎既人唔識電子/電力 ...

甘又系

billymud 發表於 2013-6-9 17:57

joelcan 發表於 2013-6-9 17:49 static/image/common/back.gif
摩過同原本提升幾多,我都唔知,因為我都係收我朋友部機返來睇門口姐,我另外有部sony S765!
因為450月 ...

冇問題!
至於小弟同jastuido 師兄公開亂評您部 LX53,請勿見怪。{:6_195:}

jastudio 發表於 2013-6-9 18:01

billymud 發表於 2013-6-9 17:57 static/image/common/back.gif
冇問題!
至於小弟同jastuido 師兄公開亂評您部 LX53,請勿見怪。

系呀,我都系口痕痕, 9up 吓,吾好介意{:6_195:}

joelcan 發表於 2013-6-9 18:27

billymud 發表於 2013-6-9 17:57 static/image/common/back.gif
冇問題!
至於小弟同jastuido 師兄公開亂評您部 LX53,請勿見怪。

哈哈...我無諗過咩亂評,我又唔識電子零件,對眼同耳都係木耳木眼,只要自己玩得開心,到最後有效果提升就滿意!{:8_403:}

joelcan 發表於 2013-6-9 18:31

jastudio 發表於 2013-6-9 18:01 static/image/common/back.gif
系呀,我都系口痕痕, 9up 吓,吾好介意

我唔會介意,我上來76係學野同開心,唔係搵野黎比自己抆陣,唔啱聽同唔啱睇,我係一律唔回應,當時運高睇唔到{:8_368:}

timmy 發表於 2013-6-11 00:30

{:8_390:}等ADA HING 表演

tomtomsuccess 發表於 2013-6-11 01:41

D V cap mod 到咁嘅款, 唔好話賓唔賓七, 樣衰就一定啦. 咁搞法不如蝕過塊版再切到靚再收多D錢呀{:8_399:}

ADA 發表於 2013-6-11 05:42

報告報告 ... 部450未改就壞咗! 暫時問題係HDMI 輸出無畫面 !{:1_248:}
真係吹漲, 因為買入已過7天, 所以要拎返去葵涌大連排道維修!!!{:1_250:}

好彩未改唧!{:1_260:}

manblood 發表於 2013-6-11 08:48

ADA 發表於 2013-6-11 05:42 static/image/common/back.gif
報告報告 ... 部450未改就壞咗! 暫時問題係HDMI 輸出無畫面 !
真係吹漲, 因為買入已過7天, 所以 ...

咁大劑,....2手都有維修咩?{:1_336:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: Pioneer BDP450 點改好? (完成摩機)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。