DVD迷 發表於 2013-6-6 00:46

1/6 男性body (實物品)更新-7#西裝到手

不知不覺玩起自組來,玩自組不是咁易玩的,揀body煩,揀人頭又煩,連衣服都要揀,真好煩的,但唔好似為自組平,其他加起來都要仟二三百倒,真唔平嫁…{:6_192:}

DVD迷 發表於 2013-6-6 01:16

占士邦頭雕到手{:6_193:}
其實呢個頭似的,因為我用平板影得好差,真慘!!!{:6_123:}

teddyng637 發表於 2013-6-6 08:20

Good !!! {:6_193:}{:6_193:}

Cheong448 發表於 2013-6-6 09:40

http://www.hkicons.com/_584.gif要鞭吓嗰設計師...條頸部似患上大頸泡

DVD迷 發表於 2013-6-6 09:44

Cheong448 發表於 2013-6-6 09:40 static/image/common/back.gif
要鞭吓嗰設計師...條頸部似患上大頸泡

哈哈大笑,算吧啦,呢個body係平貨,一百蚊,冇所謂啦?{:6_194:}

DVD迷 發表於 2013-6-6 11:59

朋友話剛收到西裝,我仲未收到???{:6_199:}

DVD迷 發表於 2013-6-8 21:51

尋晚收到西裝了,因為加班夜左冇時間著新衣,今日先有少少時間即著返件新西

saga64 發表於 2013-6-10 20:54

自組樂趣多,我都想自組隻Bruce wanye{:6_211:}

DVD迷 發表於 2013-6-10 21:32

saga64 發表於 2013-6-10 20:54 static/image/common/back.gif
自組樂趣多,我都想自組隻Bruce wanye

其實自組係幾好玩,因為可以自話晒事,但有啲唔係咁易找的,不過自己鍾意就不怕麻煩的。{:6_181:}
師兄都有興趣,如果師兄真自組 Bruce wanye ,小弟好有興趣等你報告了…{:6_155:}

saga64 發表於 2013-6-20 23:16

DVD迷 發表於 2013-6-10 21:32 static/image/common/back.gif
其實自組係幾好玩,因為可以自話晒事,但有啲唔係咁易找的,不過自己鍾意就不怕麻煩的。
師兄 ...

一切等HT 武器櫃出先自組 bruce

不過暫時未有平價西装啱{:6_183:} 或者着著t-shirt 先
頁: [1] 2
查看完整版本: 1/6 男性body (實物品)更新-7#西裝到手

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。