chuwing 發表於 2013-6-6 01:01

fatkie 發表於 2013-6-5 23:58 static/image/common/back.gif
都唔知係工人定兩個女, 總之就無仇報啦

師兄:我上星期都發生左類似事件;因為上星期深夜試完新喇叭線後唔記得插番;
搞到前置冇聲出;第日個大女覺得冇聲沖埋去放隻耳朵在前置喇叭想聽清楚D;
咁啱心急撞到隻喇叭側左想跌落地;果時細女係喇叭側身位;如果喇叭跌就一定澤親佢;
好采冇跌落地!我立刻扶正喇叭後立刻同個大女講:唔屎驚!喇叭破了唔緊要最緊要唔好整親你地!
當時老闆聽到立刻冧曬!知道我點發燒都好...始終BB最緊要{:6_146:}
其實我地有小孩的應該預左實俾佢地搞壞D機;無可被免{:6_125:}
因為有小孩所以我唔諗坐地/用腳架....因為一定會俾佢地推跌{:6_123:}

fatkie 發表於 2013-6-6 07:25

chuwing 發表於 2013-6-6 01:01 static/image/common/back.gif
師兄:我上星期都發生左類似事件;因為上星期深夜試完新喇叭線後唔記得插番;
搞到前置冇聲出;第日個大 ...

胖虎師兄真係好爸爸 {:6_193:}

Stanley5387 發表於 2013-6-6 08:08

plnl88 發表於 2013-6-5 23:58 static/image/common/back.gif
試下用 吸塵機啦。

震膜凹咗 ~ 神仙難救! {:1_338:} 一

Stanley5387 發表於 2013-6-6 08:26

chuwing 發表於 2013-6-6 01:01 static/image/common/back.gif
搞到前置冇聲出;第日個大 ...

技安果然係一個有承擔嘅好爸爸,真係“正”爆呀! {:6_193:}始終家庭同個人興趣要清楚擺位,死物幾時都唔及親人重要,喇叭可以用錢攪掂,相反隻乸同細佬,鬧多兩鬧就傷感情, 何必呢………… 何妨屋企有一家大細出出入入,有時唔小心 high 親碰到在所難免,肉痛嘅咪好似其他人玩平嘢玩曳嘢,跌爛碰損都 No hard feeling law! {:6_211:}

keekee 發表於 2013-6-6 10:27

唉.......{:6_146:} 比工人整到套系统真系好鬼死心痛架。{:6_187:} 我都想試下系屋企放隻IP-CAM比D阻嚇作用佢{:6_171:}睇下得唔得 ,如果唔系成間屋D也爛鬼嗮啦。

fatkie 發表於 2013-6-6 10:51

keekee 發表於 2013-6-6 10:27 static/image/common/back.gif
唉....... 比工人整到套系统真系好鬼死心痛架。 我都想試下系屋企放隻IP-CAM比D阻嚇作用 ...

我尋晚都係咁諗 {:6_176:}

眼訓 發表於 2013-6-6 11:51

fatkie 發表於 2013-6-6 00:35 static/image/common/back.gif
頭先諗住食住上, 同老虎話要換喇叭, 佢出兩皮野 (換 BS243+CC241)

俾佢鬧返轉頭, 買咁貴作死... 仲話我 ...

老虎係鬥唔過架
好在我仲未放清兵入關{:9_439:}

Stanley5387 發表於 2013-6-6 11:53

有錢人真幸福 ~ 有樓、有老婆、有細佬、有靚機有貴蛇仲有埋工人駛 - 夫復何求?{:6_175:}

keekee 發表於 2013-6-6 14:11

fatkie 發表於 2013-6-6 10:51 static/image/common/back.gif
我尋晚都係咁諗

其實真系可以諗諗,如果屋企平時大人返工小朋友返學得工人系道,真系唔知佢做咩?{:6_141:} 一來可以保障套發燒系統,二來可以保障家居安全,值得投資,我地D發燒野都唔止一個IP-CAM的價錢。大家可以考慮下。{:6_182:}

fatkie 發表於 2013-6-6 17:27

keekee 發表於 2013-6-6 14:11 static/image/common/back.gif
其實真系可以諗諗,如果屋企平時大人返工小朋友返學得工人系道,真系唔知佢做咩? 一來可以保障 ...

其實我無請工人架 {:6_179:}

平時鐘點接兩個女校車返屋企.
佢做到我地返黎就走.
一早就同佢講唔駛攪我 d AV 野.

問題係呢期外母大人屋企大裝修, 佢搬左黎暫住.
佢個跟身工人又會上黎同我抹下野, 洗下碗 (第一日就整崩我老虎隻碗 {:6_176:} )
可能係佢唔知訂, 攪出黎既.

中置果少少其實發現左好耐, 一定唔關佢事.
左前置果野就肯定係呢兩星期內整既.
(因為上兩個星期前, 我拆面網出黎抹果陣都無事既)

尋晚場大龍鳳有 D 係做俾工人睇既.
等佢醒定 D, 唔好再攪爛我屋企 D 野.

以前女細既時候, D 工人都不知整爛過幾多野.
有 D 真係諗爆頭都諗唔到佢點可以整爛既.
所以宜家女女叫做大 D, 我地就打死都唔請工人.

自己辛苦 D 都無所謂, 慳一年人工就夠我買 BS247 Black Edition 有突啦!! {:6_174:}

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12
查看完整版本: Inakustik LS603 / 電源線 JPS in wall 入手

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。