ming25 發表於 2013-6-4 23:34

有冇人用緊Denon DBT 3313?

去旺角見到呢部機,由原價7 千幾減到4千幾,好似好抵咁
但點解咁少師兄用?真係咁唔掂?

louis001 發表於 2013-6-4 23:50

唔好意思 攪錯晒 {:6_244:}

tlee1 發表於 2013-6-5 00:27

louis001 發表於 2013-6-4 23:50 static/image/common/back.gif
我有個朋友玩左四個月 最後頂唔順換左隻LX-85 返黎
據朋友形容 買返黎第一日就已經後悔 不過佢到換左隻85後 ...

樓主好似講緊bluray player 3313,而你好似講緊av amp。如我講錯請更正

louis001 發表於 2013-6-5 00:35

tlee1 發表於 2013-6-5 00:27 static/image/common/back.gif
樓主好似講緊bluray player 3313,而你好似講緊av amp。如我講錯請更正

{:6_136:} 係 應該係我攪錯左 唔該師兄{:6_162:}

ming25 發表於 2013-6-5 00:44

係呀師兄,我係講緊blu ray player, sorry{:6_136:}

tlee1 發表於 2013-6-5 00:45

louis001 發表於 2013-6-5 00:35 static/image/common/back.gif
係 應該係我攪錯左 唔該師兄

唔洗客氣,我都係想樓主得到佢想要既資訊吧。不過話時話,denon 啲av amp 真係咁差?等我之前見到有部二手3310重有啲心動添。

billy3310 發表於 2013-6-5 00:59

小弟用緊,真係吾覺有任何不滿

外型靚仔,機身紥實,端子簡潔

起動、讀碟時間及遥控反應通通合格

louis001 發表於 2013-6-5 01:20

tlee1 發表於 2013-6-5 00:45 static/image/common/back.gif
唔洗客氣,我都係想樓主得到佢想要既資訊吧。不過話時話,denon 啲av amp 真係咁差?等我之前見到有部二 ...

我親耳聽過3310 個聲音取向真係唔係我柸茶 相對我諗都要用好多時間同心機先可以SET 得佢好聲
同埋喇叭線材配撘都係

louis001 發表於 2013-6-5 01:21

ming25 發表於 2013-6-5 00:44 static/image/common/back.gif
係呀師兄,我係講緊blu ray player, sorry

我唔好意思就真 睇到Denon 同331X 就以為係講AMP {:6_147:}

kenmok 發表於 2013-6-5 01:32

C Hing, 留意DBT 3313 UD 正確來說是一部 Disc Transport。
i.e. 它本身是沒有DAC的。

音質好壞,完全唔關佢事,只可靠隻Amp,無得揀。

唔係 = 唔好。只係好似平啲係有代價的。(其實咁仲應唔應該叫平?)
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 有冇人用緊Denon DBT 3313?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。