guppyguppyguppy 發表於 2013-6-4 23:12

TRUE-FIT + STAR Fit Kit

TRUE-FIT + STAR Fit Kit
WESTONE 新耳棉耳膠, 唔知個聲同隔音係點呢?

http://www.westone.com/store/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/2/62810-pkg.jpg

http://www.westone.com/store/index.php/westone-music-products/accessories/true-fit-and-star-silicone-fit-kit.html

另外, 新動圈用SHURE頭線, SHURE用家又可以玩多對耳機了
6月6日香港有發佈會

http://www.westone.com/store/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adv_earpiece-950wide.jpg

http://www.westone.com/store/index.php/westone-music-products/universal-monitors/adventure-series-alpha.html

poorjesse 發表於 2013-6-5 08:22

噢 有無新耳膠賣?

補充內容 (2013-6-5 08:57):
原來有 睇錯左。。係咪只可以訂 唔知香港有得賣未

hiyori 發表於 2013-6-5 08:56

poorjesse 發表於 2013-6-5 08:22
噢 有無新耳膠賣?

Star fit kit隨左跟westone ADV Alpha送之外,亦有如樓主貼既packing賣,散裝就可能要等香港有鋪番左先會有人拆開來賣了

guppyguppyguppy 發表於 2013-6-5 09:06

hiyori 發表於 2013-6-5 08:56
Star fit kit隨左跟westone ADV Alpha送之外,亦有如樓主貼既packing賣,散裝就可能要等香港有鋪番左先會 ...

有散賣,真係要入返對玩下

zero981210 發表於 2013-6-5 10:08

我對佢既長身eartips十分有興趣,對佢個隔音能力好有期待

反而westone ADV Alpha就真係要聽左先知,始終耳仔得一對但已經有好幾對入耳式耳機

hiyori 發表於 2013-6-5 10:55

zero981210 發表於 2013-6-5 10:08 static/image/common/back.gif
我對佢既長身eartips十分有興趣,對佢個隔音能力好有期待

反而westone ADV Alpha就真係要聽左先知,始終耳 ...

我成日都咁同自己講,但又好衰既係唔同既歌要搭番唔同既耳機去發揮,結果…唔好提(掩面)
Monster super gel之後無咩新tips,呢對tips真係幾令人期待

guppyguppyguppy 發表於 2013-6-5 11:52

hiyori 發表於 2013-6-5 10:55
我成日都咁同自己講,但又好衰既係唔同既歌要搭番唔同既耳機去發揮,結果…唔好提(掩面)
Monster super g ...

版大,我就係嗰啲耳洞衰格無比,周圍搵fit自己耳棉耳膠嘅人,今次westone肯花研究係呢方面,真係好感動
頁: [1]
查看完整版本: TRUE-FIT + STAR Fit Kit

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。