jason1969 發表於 2013-6-13 10:06

blackcolor 發表於 2013-6-12 23:58 static/image/common/back.gif
正過你條 isotek syncro ??

IsoTek Syncro 係flagship top of the top{:8_368:}

jason1969 發表於 2013-6-13 10:07

binge 發表於 2013-6-12 23:26 static/image/common/back.gif

ching 你個架頂住個TV可以係邊到買?

SSP 買入幾舊水貨{:8_368:}

binge 發表於 2013-6-13 10:18

chuwing 發表於 2013-6-13 01:44 static/image/common/back.gif
師兄重乜咁留意我;話我正遮

技安兄有冇用過條isotek optimum 20A? 平平地好似幾好咁

chuwing 發表於 2013-6-13 12:23

binge 發表於 2013-6-13 10:18 static/image/common/back.gif
技安兄有冇用過條isotek optimum 20A? 平平地好似幾好咁

哈哈.....呢條痴狗線技安有五條呀:
1條加左SR20屎俾 BDP ;
1條俾Sigmas用;
3條俾套Naim用
{:6_174:} {:6_176:}

binge 發表於 2013-6-13 12:33

chuwing 發表於 2013-6-13 12:23 static/image/common/back.gif
哈哈.....呢條痴狗線技安有五條呀:
1條加左SR20屎俾 BDP ;
1條俾Sigmas用;

咁正?? {:6_178:}

佢係乜類型呀? {:6_240:}

散線好平wow, 等我買條玩下先

chuwing 發表於 2013-6-13 13:03

binge 發表於 2013-6-13 12:33 static/image/common/back.gif
咁正??

佢係乜類型呀?

我喜歡用原裝廠線!
中性;人聲中音甜暖!{:6_142:}

blackcolor 發表於 2013-6-13 15:41

chuwing 發表於 2013-6-13 01:44 static/image/common/back.gif
師兄重乜咁留意我;話我正遮

{:6_205:} {:6_206:}

timkit999 發表於 2013-6-13 22:36

師兄,
1)那裏買?
2}幾$?
3}效果如何?
謝謝關注!

yujeffhk 發表於 2013-6-14 09:40

恭喜 ching.

jason1969 發表於 2013-6-14 09:43

chuwing 發表於 2013-6-13 13:03 static/image/common/back.gif
我喜歡用原裝廠線!
中性;人聲中音甜暖!

我都係喜歡用原裝廠線{:6_193:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9
查看完整版本: Isotek evo 3 Aquarius 開箱(報告P4#31)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。