DVD迷 發表於 2013-6-2 22:47

1/6:女性全身包膠Body與頭雕(18禁~實物品)更新40#新睡衣圖片

呢隻女性包膠body一直都好想入的,但因為少玩女性,所以遲遲都未入手,今日入手係朋友話格份出一半錢補返小弟上月28日生日禮物,聽到,開心即入返隻先{:6_157:} ,因為呢隻都唔平的,間間舖都係六百幾至七百幾不等,衣嫁先入body,遲啲再入返個女頭雕…{:6_212:}

有片段可以睇到呢隻女性包膠胸部好有彈性的{:6_122:} ~~18禁!~~{:6_176:}
QJUSWMLJ9X8&feature=youtube_gdata_player

manKi 發表於 2013-6-2 23:42

包膠 {:6_193:} 外國body 比例 {:6_141:}

DVD迷 發表於 2013-6-2 23:53

manKi 發表於 2013-6-2 23:42 static/image/common/back.gif
包膠外國body 比例

唔知呢,呢隻係寫中國制造???

http://www.blister.jp/item28173.html

多謝師兄加分{:6_236:}

manKi 發表於 2013-6-3 00:04

DVD迷 發表於 2013-6-2 23:53 static/image/common/back.gif
唔知呢,呢隻係寫中國制造???

http://www.blister.jp/item28173.html

有頭雕心水嗎 {:6_182:}

DVD迷 發表於 2013-6-3 00:11

manKi 發表於 2013-6-3 00:04 static/image/common/back.gif
有頭雕心水嗎

今日有睇過,全部做得麻麻地,有啲上色算幾靚,價錢都唔平,三四百幾蚊,但衰就衰得個頭睇得好硬,好似石頭咁…{:6_123:}
在淘寶睇中心水,但連運費加人仔,計起來都差不多五舊水了!!{:6_125:}

manKi 發表於 2013-6-3 00:17

DVD迷 發表於 2013-6-3 00:11 static/image/common/back.gif
今日有睇過,全部做得麻麻地,有啲上色算幾靚,價錢都唔平,三四百幾蚊,但衰就衰得個頭睇得好硬,好似石 ...

靓既囡囡頭雕唔易找,同埋有實物睇穩陣d {:6_146:}

DVD迷 發表於 2013-6-3 00:28

manKi 發表於 2013-6-3 00:17 static/image/common/back.gif
靓既囡囡頭雕唔易找,同埋有實物睇穩陣d

都唔算難找,我買body果間舖話,話如果我有心水頭想訂,她可以代訂,好似第一個頭,她有得賣,港紙就二八八,人仔就二二零,但未計算和運費的,第二個香港就冇,可代訂,見淘寶賣二二零人仔,第三個最貴,人仔要二九八,計過算港紙要四百幾蚊了?{:6_126:}

manKi 發表於 2013-6-3 00:32

專食外國妹 {:6_175:} 第三個邊位呢 {:6_141:}

DVD迷 發表於 2013-6-3 00:40

manKi 發表於 2013-6-3 00:32 static/image/common/back.gif
專食外國妹第三個邊位呢

第三個都唔職,師兄咪玩小弟啦!{:6_176:}

manKi 發表於 2013-6-3 00:52

DVD迷 發表於 2013-6-3 00:40 static/image/common/back.gif
第三個都唔職,師兄咪玩小弟啦!

勁啾雨果妹妹 {:6_136:} 瘦咗,大個咗
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 1/6:女性全身包膠Body與頭雕(18禁~實物品)更新40#新睡衣圖片

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。