Stanley5387 發表於 2013-6-7 17:23

TARALABS ~ 堅 “正”!{:6_193:}

Stanley5387 發表於 2013-6-7 17:31

edlsang 發表於 2013-6-1 09:12 static/image/common/back.gif
Worldwire Oasis 6

C Hing: 我原先隻 12 都用呢條,但啲低音真係過肥同唔夠爽,所以服役我隻 12 唔夠一個禮拜即同佢 say bye! 家陣駁新線後 subwoofer 嘅表現大躍進,只係 1.8 K ~ 認真諗諗佢! {:6_211:}

edlsang 發表於 2013-6-7 18:25

Stanley5387 發表於 2013-6-7 17:31 static/image/common/back.gif
C Hing: 我原先隻 12 都用呢條,但啲低音真係過肥同唔夠爽,所以服役我隻 12 唔夠一個禮拜即同佢 say bye ...

But Iwant XLR , NO 1.8K......{:6_122:}

Stanley5387 發表於 2013-6-7 18:30

Actually , the signal cable for subwoofer needXLR cable or not ?{:6_211:}

edlsang 發表於 2013-6-7 18:39

我等部 sub 仔煲一輪先 la...........
{:6_122:}

edlsang 發表於 2013-6-19 00:36

入了 .........

好彩有好人相助 , 取得好價!{:6_236:}

ps. 不過吾使 pm 我 價錢 , 因為今次無論我本人去 , 都 law 吾到這價 ! {:6_136:}

louis001 發表於 2013-6-19 00:45

edlsang 發表於 2013-6-19 00:36 static/image/common/back.gif

好彩有好人相助 , 取得好價!

超正 {:6_193:}呢條配JL 一定冇投訢
我上次拎過佢黎插個其它師兄隻A7 隻十仔好似升左級咁 呢條線俾衝程型十仔係好夾{:6_195:}

leo25 發表於 2013-6-19 07:24

edlsang 發表於 2013-6-19 00:36 static/image/common/back.gif

正{:6_193:}

pwong888 發表於 2013-6-19 07:38

Ching 得閒可吾可以講吓taralabs 同 oasis 的分别,因為我都想由oasis 6轉taralabs,但吾知分别大吾大?

edlsang 發表於 2013-6-19 07:54

pwong888 發表於 2013-6-19 07:38 static/image/common/back.gif
Ching 得閒可吾可以講吓taralabs 同 oasis 的分别,因為我都想由oasis 6轉taralabs,但吾知分别大吾大? ...

我琴晚買了都未有机会試 ………{:6_122:}
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: SUB Cable for JL Subwoofer

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。