David123 發表於 2013-5-31 23:06

多謝各位師兄既熱心推動 今日下午已經係友誠10樓入貨 一入到去見佢只擺左 351 , 651 同埋 751 係SHOW CASE 度以為無貨 原來部551 已經放左係"毒氣室"{:6_200:} , 即時叫哥仔 (KELVIN) 開黎試左幾段阿凡達 , 雖未至於戲院音效 , 但小弟覺得已可收貨{:6_183:} 價錢重有D驚喜 跟手同哥仔買埋HDMI 同喇叭線 老實講 係咪物有所值重未知 因為要去到下個月中先會開箱 但係可以感覺到呢間野既服務的確令小弟好滿意 以上絕對個人感受不含廣告成份 開箱之後重有好多野要請教各位師兄 感激不盡 !!

jacky622 發表於 2013-5-31 23:12

David123 發表於 2013-5-31 23:06 static/image/common/back.gif
多謝各位師兄既熱心推動 今日下午已經係友誠10樓入貨 一入到去見佢只擺左 351 , 651 同埋 751 係SHOW CASE...

我今日都上過友誠 10/f係咪華x會?
毒氣室播阿凡達
之後我去左地庫入551R

你買幾$$?

David123 發表於 2013-5-31 23:17

jacky622 發表於 2013-5-31 23:12 static/image/common/back.gif
我今日都上過友誠 10/f係咪華x會?
毒氣室播阿凡達
之後我去左地庫入551R

具體唔太方便講... 大概十幾個% LESS THAN LIST PRICE {:6_128:} , 你會重平D 嗎 ?

jacky622 發表於 2013-5-31 23:23

David123 發表於 2013-5-31 23:17 static/image/common/back.gif
具體唔太方便講... 大概十幾個% LESS THAN LIST PRICE, 你會重平D 嗎 ?

PMed you

077smith 發表於 2013-5-31 23:32

551r我都有興趣你地可以pm$給我嗎?

louis001 發表於 2013-6-1 00:03

其實你預零售價約15%左右 冇計 呢個係香港影音文化黎 總係要開大個價再折返俾你 可能咁樣令用家覺得抵的啦{:6_175:}

louis001 發表於 2013-6-1 00:04

David123 發表於 2013-5-31 23:06 static/image/common/back.gif
多謝各位師兄既熱心推動 今日下午已經係友誠10樓入貨 一入到去見佢只擺左 351 , 651 同埋 751 係SHOW CASE...

恭喜師兄 希望師兄早日出包膠 {:6_195:}

jack0811 發表於 2013-6-1 07:38

jacky622 發表於 2013-5-31 23:23 static/image/common/back.gif
PMed you

我也有興趣, 請PM 謝謝

iversonfans 發表於 2013-6-1 08:37

師兄可唔可以pm 個入手價比我參考, 謝謝{:6_162:}

keekee 發表於 2013-6-1 09:24

{:6_195:} {:6_196:} ,等你個開箱試聽包膠。{:6_188:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Cambridge Audio Azur 551R 師兄請比D意見

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。