fatkie 發表於 2013-5-30 23:05

huen0442 發表於 2013-5-30 23:01 static/image/common/back.gif
我就相反,因為我得2ch amp,oppo 直上tv,rca 去2ch amp,不過有ching 話carbon着重声的 ...

睇其他師兄講, Vodka 至係聲優, 畫就 Carbon 都差不多

huen0442 發表於 2013-5-30 23:11

plnl88 發表於 2013-5-30 20:13
wireworld silver electra 7 好貴。樓主師兄同高明 好朋友先有 510/呎。
6 呎已是 3060,未計頭尾。
cdp, ...

se 7係超貴。金銀頭尾去左$800,我都係買佢現醒果d ,費事整,散線重有得平,價錢唔講了,費事下次唔平比我

huen0442 發表於 2013-5-30 23:12

fatkie 發表於 2013-5-30 23:05
睇其他師兄講, Vodka 至係聲優, 畫就 Carbon 都差不多

thx ching 更正

huen0442 發表於 2013-5-30 23:14

plnl88 發表於 2013-5-30 20:13
wireworld silver electra 7 好貴。樓主師兄同高明 好朋友先有 510/呎。
6 呎已是 3060,未計頭尾。
cdp, ...

tv, projecter,唔知,其他sure ok la

huen0442 發表於 2013-5-30 23:15

ice_man 發表於 2013-5-30 22:56
OIC...原來師兄喜歡厚聲D嘅....

係牙

pinkspider 發表於 2013-5-30 23:19

huen0442 發表於 2013-5-30 22:58 static/image/common/back.gif
未玩過,可以比較下wo,几錢牙條線,几長,可以去我到試下先,我住香港果边 ...

我果條好平咋, 5百幾 2m

huen0442 發表於 2013-5-30 23:22

pinkspider 發表於 2013-5-30 23:19
我果條好平咋, 5百幾 2m

攞來比較下啦

plnl88 發表於 2013-5-30 23:33

huen0442 發表於 2013-5-30 23:14 static/image/common/back.gif
tv, projecter,唔知,其他sure ok la

TV 我試過,絕對無問題。效果好過紅腸好多。
我知有師兄用係 projector 度,效果滿意。
重想整多條添。

huen0442 發表於 2013-5-30 23:40

plnl88 發表於 2013-5-30 23:33
TV 我試過,絕對無問題。效果好過紅腸好多。
我知有師兄用係 projector 度,效果滿意。
重想整多條添。...

正,tv 都用埋

YYSKY 發表於 2013-5-30 23:41

huen0442 發表於 2013-5-30 14:41 static/image/common/back.gif
其實英頭飛左fuse, 都好好聲, 可以一試的,扮下美式

英頭飛屎電箱MCB 要改用15A的,咁至玩得安全又放心。
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 又去左ssp跌錢了=.= , 應該好多ching 用緊

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。