sportsport 發表於 2013-6-8 22:54

soalex 發表於 2013-6-4 17:41 static/image/common/back.gif
經過成晚測試後, Wireworld Silver Electra doubel run後, 成條線效果大大進步。
首先聲場闊度同深度都大 ...

師兄,我昨晚都囉咗兩條WW SE去高x比肥佬攪,今晚先有得攞,真係大细超!
.

ice_man 發表於 2013-6-8 22:59

嘩...做乜呢期咁多師兄玩WW SE double run嘅{:6_212:} {:6_128:}

ice_man 發表於 2013-6-8 23:00

sportsport 發表於 2013-6-8 22:54 static/image/common/back.gif
師兄,我昨晚都囉咗兩條WW SE去高x比肥佬攪,今晚先有得攞,真係大细超!
.
...

師兄, Silver Electra 行 double run 嘅效果如何呢 {:6_128:}

sportsport 發表於 2013-6-8 23:07

ice_man 發表於 2013-6-8 23:00 static/image/common/back.gif
師兄, Silver Electra 行 double run 嘅效果如何呢

個低音潛得深咗,聲場深且闊。師兄你都可以試試,吾得都可以還原!{:8_403:} {:6_212:}

ice_man 發表於 2013-6-8 23:10

sportsport 發表於 2013-6-8 23:07 static/image/common/back.gif
個低音潛得深咗,聲場深且闊。師兄你都可以試試,吾得都可以還原!   ...
嘩!睇黎直係好正啵...{:6_212:}

因為我D WW線全部加晒遲震網,拆出黎玩double run比較麻煩,所以懶得搞...{:6_122:}
同埋驚改完double run覺得太正蚊唔返出黎,到時又要跌好多銀兩....{:6_185:}

soalex 發表於 2013-6-8 23:16

ice_man 發表於 2013-6-8 23:10 static/image/common/back.gif
因為我D WW線全部加晒遲震網,拆出黎玩double run比較麻煩,所以懶得搞......

Ice man師兄,試試又何防,你識接好方便。效果進步程度相當可觀!{:6_212:} {:6_212:} {:6_212:}

sportsport 發表於 2013-6-8 23:28

ice_man 發表於 2013-6-8 23:10 static/image/common/back.gif
嘩!睇黎直係好正啵...

因為我D WW線全部加晒遲震網,拆出黎玩double run比較麻煩,所以懶得 ...

師兄,我吾識整,要找同事帮手或找師父攪,你自已攪到就方便啦!值得一攪!{:1_335:}

ice_man 發表於 2013-6-9 00:06

soalex 發表於 2013-6-8 23:16 static/image/common/back.gif
Ice man師兄,試試又何防,你識接好方便。效果進步程度相當可觀!    ...

仲放毒...{:6_243:}

ice_man 發表於 2013-6-9 00:07

sportsport 發表於 2013-6-8 23:28 static/image/common/back.gif
師兄,我吾識整,要找同事帮手或找師父攪,你自已攪到就方便啦!值得一攪!...

搞左試完到時蚊唔返出黎好大鑊架....{:6_181:}

z01549 發表於 2013-6-9 01:12

ice_man 發表於 2013-6-9 00:07 static/image/common/back.gif
搞左試完到時蚊唔返出黎好大鑊架....

Ice兄,試下啦!
一係試下double run 條aurora.......haha{:6_174:}
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20
查看完整版本: 又去左ssp跌錢了=.= , 應該好多ching 用緊

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。