andyy423 發表於 2009-7-15 16:46

龍珠

早兩日租了套bd 龍珠來睇, 開心到死可以咁快租到.
點知.....非常之失望....{:1_255:}
劇情不知所為....
特技...3 4 流.....
音效, 好似冇乜咁......
早知咁差, 租dvd 好過....

alzard 發表於 2009-7-15 19:21

重想睇下有幾奶野﹐好似唔係好得啵。{:1_331:}

Kelvin 發表於 2009-7-15 19:31

點解唔入嚟睇吓先
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=13023&extra=&page=4

245141525 發表於 2009-7-15 19:34

我諗唔好嘥時間了......{:6_188:}
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=13023&page=6&fromuid=1204#pid219978

andyy423 發表於 2009-7-16 09:02

唉....冇留意到呀....
個日經過租碟店, 見到剛出左龍珠. 佢又同我講咁arm 有碟, 咁咪想都想就租啦...
點知 hi 野.......{:1_255:}

saiyan5 發表於 2009-7-17 16:28

開懷D啦! 你都係租ja, 唔係買! 上影期間, 我入Cinema睇, 睇完出嚟同自己講: "唔緊要啦! 都係睇早場ja, 唔係睇正場!" ... 依套花旗國DB, 害人不淺!

andyy423 發表於 2009-7-19 18:03

真係唔忠於原註都算啦, 仲要拍得咁爛就真係...{:1_250:}
最後重要留尾有第二集個下先 {:1_331:}

Roy 發表於 2009-7-19 19:40

依套真係爛無可爛,睇完想講粗口 {:6_164:}

rlwk2009 發表於 2009-7-19 22:31

依套真係爛無可爛{:6_124:}

C-3PO 發表於 2009-7-19 22:37

雖然係爛, 但為咗發哥,點都要租嚟睇一次 {:6_181:}
頁: [1]
查看完整版本: 龍珠

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。