louis001 發表於 2013-5-30 01:18

kenmok 發表於 2013-5-30 00:10 static/image/common/back.gif
Q200 同 R200 好難唔覺喎,靚仔貢多...

放心 女人對音響係白痴黎 我試過有朋友換部AMP 因為大家都係黑色
佢老虎有懷疑 但又唔敢肯定係咪 我地一味話冇呀 咪又係個部 佢都唔敢唔信
剩係話俾佢知換左條PC之麻 {:6_176:}下次換野又可以話係朋友俾 同朋友換黎玩
又或者係好平買返黎 大把屎橋啦{:6_138:}辨法總比困難多 {:6_175:}

roychong 發表於 2013-5-30 07:32

wai.com 發表於 2013-5-29 23:34
c兄 你另一半有冇發覺你小左一條線
銀包D錢多左

Hehe! 貨如輪轉!出入平安! 唔係邊有噤多唔覺唔覺呀~

lawzelda 發表於 2013-5-30 07:43

我8Q換spl1000都冇出聲,用塊布冚住隻十仔就過関

原明 發表於 2013-5-30 08:09

各出其謀…恭喜師兄有野玩!{:6_174:}

yin912 發表於 2013-5-30 08:24

lawzelda 發表於 2013-5-30 07:43 static/image/common/back.gif
我8Q換spl1000都冇出聲,用塊布冚住隻十仔就過関

{:6_121:}

roychong 發表於 2013-5-30 09:18

kenmok 發表於 2013-5-30 00:14 static/image/common/back.gif
"MAC Mini | ACRAM rDAC | CEC 3300 | DUNE HD | PS3
Marantz KI Pearl Lite | Marantz NR1602
KEF LS50...

真嫁!不過無講係月供遮嘛!{:6_134:}

LCPD 發表於 2013-5-30 11:07

小弟都有同樣經驗,
616換3010,
成功偷運入境,
女友發現問點解校音量時,
可以校46.5 47.5呢d,
我話更新左軟件就ok。{:6_134:}

keekee 發表於 2013-5-30 11:40

ching,試下一見到D新手袋新化妝品新野就問下佢,話幾靚喔幾錢邊到買架?得唔得?日子多咗,佢就唔會問你D AV架啦。古語雲:以其人之道還治其人之身。{:6_183:}

yin912 發表於 2013-5-30 18:02

keekee 發表於 2013-5-30 11:40 static/image/common/back.gif
ching,試下一見到D新手袋新化妝品新野就問下佢,話幾靚喔幾錢邊到買架?得唔得?日子多咗,佢就唔會問你D A ...

{:6_193:}

7676 發表於 2013-5-30 18:02

問:點解隻喇叭好似唔同咗嘅?
答:係呀,舊嗰隻壞咗,無得維修,所以換隻新的。
問:吓,隻喇叭用唔到一年就換,幾錢呀?
答:唔駛錢,代理保養期內免費更換。
問:喇叭牌子都唔同咗
答:哦,舊款已唔出/代理無貨/轉了新款,新喇叭係同一代理,所以~~
問:係真唔係呀?咁好
答:唔係點會有人買行貨呀!

頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: 本來買kef r200c,女朋友唔比買話貴,結果買左kef q200c

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。