阿定 發表於 2013-5-28 10:09

Maldini 發表於 2013-5-27 23:25 static/image/common/back.gif
定兄....................呢隻真係得來不易 !   如果有新jordan出 , 唔係又要放一隻先俾入ar ma ? 我見你已 ...

家中不能放太多,兩隻其實已經係極限,如果真係唔同頭,希望可以有第三隻的入境許可,而且我個人唔喜歡原盒儲唔 Display出來,所以呢隻應該會轉讓比一位資深 Figure迷朋友,只會留番套熱身服比通常版的白23著,影過相就算,雖然呢隻真係好特別,但EB咁出法,真係要揀來儲,遲d仲有 PIPPEN 同 RODMAN,如果撞正都係我當年好喜歡的球鞋,我仲都會忍唔到手,果時仲大件事!

http://solecollector.com/media/u/images/nike-air-more-uptempo-scottie-pippen-olympic-edition-01.jpg

http://www.nikefuns.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/nike-air-pippen-retro-2.jpg

http://images.sneakernews.com/wp-content/uploads/2011/10/90-of-90s-nike-shake-ndstrukt-570x367.jpg

jason1969 發表於 2013-5-28 10:18

型仔{:6_193:}

manKi 發表於 2013-5-28 11:59

阿定 發表於 2013-5-28 09:35 static/image/common/back.gif
香港玩玩具,已經失控,儲唔到咁多!

收藏玩具既師兄有句金言...嚴選 {:6_183:}

阿定 發表於 2014-3-14 16:38

今日又有新出,又敗左一隻回去了!

Maldini 發表於 2014-3-14 23:09

阿定 發表於 2014-3-14 16:38 static/image/common/back.gif
今日又有新出,又敗左一隻回去了!

真利害...............仲以為你收手tim !

我今日都輕鬆入左 !

定兄...............你依家有幾隻MJ ?

小弟先報 : 5隻
1. 紅45限
2. 紅23普
3. 黑23
4. 白23普
5. 紅23 LAST SHOT

阿定 發表於 2014-3-15 00:14

Maldini 發表於 2014-3-14 23:09 static/image/common/back.gif
真利害...............仲以為你收手tim !

我今日都輕鬆入左 !

全部有出的,都有買,之後打散賣左不少配件

唔計今日呢隻

Body 3 個 (2正常,1開口)
紅23波衫一套 (待售)
白23波衫一套
紅及白45跟來的外套各一
黑23跟來的紅外套 (待售)
1代2代10代13代各一
11代黑紅及黑白各一

今次打算賣走一對13代,12代(考慮中,因想要黑白色),同埋Body連頭

即仍然維持3隻作Display,下個series會入多隻

阿定 發表於 2014-3-15 18:44

阿定 發表於 2014-3-15 00:14 static/image/common/back.gif
全部有出的,都有買,之後打散賣左不少配件

唔計今日呢隻

整番張相上來先
(Post76 Android 手機版送出)

gigi1lover 發表於 2014-3-19 12:24

太靚鳥{:6_181:},但個價仲靚……{:6_130:}
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 [2]
查看完整版本: [Enterbay] Michael Jordan #23 HOME (HKK Edition)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。