plnl88 發表於 2013-5-26 18:04

z01549 發表於 2013-5-26 17:52 static/image/common/back.gif
是的,就是這個價錢!

樓主師兄D牆插全是美式?
下午的實驗,發現
換左 IP2 銠屎 的 MK红頭 306
聲的效果 勝過 美式306。
這個效果係在場四位師兄都一致確認。
至於畫那一方面,係小弟部怪獸 500A 度,
換左 IP2 銠屎 的 MK红頭 306 亦勝過 美式306。
電視‥‥都係用英式加靚屎好D。

keke323 發表於 2013-5-26 18:19

plnl88 發表於 2013-5-26 17:41 static/image/common/back.gif
要秋記減價,都幾難咯。

就係囉......其實有無 76卡佢都係報呢個價 {:8_370:}

z01549 發表於 2013-5-26 19:18

plnl88 發表於 2013-5-26 18:04 static/image/common/back.gif
下午的實驗,發現

水晶師兄,多謝你的advice. 可惜我個拖板係美式,所以要用美式........

另外,其實我係比你個紅腸post毒到囉~~~~{:1_338:} 哈哈!

plnl88 發表於 2013-5-26 19:35

z01549 發表於 2013-5-26 19:18 static/image/common/back.gif
水晶師兄,多謝你的advice. 可惜我個拖板係美式,所以要用美式........

另外,其實我係比你個紅腸post毒 ...

{:6_176:}
我借條英式加隻轉插比你試下。{:6_138:}

Baaaaa 發表於 2013-5-26 20:21

Ching, 換左有咩感覺呢?

fatkie 發表於 2013-5-26 20:23

plnl88 發表於 2013-5-26 18:04
下午的實驗,發現

想知 306 畫汁上係咪贏 4003?

plnl88 發表於 2013-5-26 20:36

fatkie 發表於 2013-5-26 20:23 static/image/common/back.gif
想知 306 畫汁上係咪贏 4003?

Yes.

z01549 發表於 2013-5-27 13:17

多謝各位師兄加分!{:6_195:}

keke323 發表於 2013-5-29 01:40

plnl88 發表於 2013-5-26 20:36 static/image/common/back.gif
Yes.

晶爺.....4003 用係聲會點呢 {:6_141:}

plnl88 發表於 2013-5-29 01:45

keke323 發表於 2013-5-29 01:40 static/image/common/back.gif
晶爺.....4003 用係聲會點呢

4003 係高頻度散尾,低頻收得好快。一貫鍍銀線的作風。
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 新手進補初體驗, 追加 WWE~~~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。