小瑟 發表於 2013-5-22 09:31

【全港再試】KEF M200雙動圈式耳機小評

岩岩同大家分享左M500係小瑟既實聽之後,當然唔好比佢停啦,再來就係入耳式M200上場勒,其實入耳式對一般用家來講,應該可用性會比頭帶式更大,因為真係可以行到邊,聽到邊丫麻,所以入耳式既隔音同舒適度,必定係測試既重點之一勒。好,不如就先來介紹一下究竟M200係一隻咩料既耳機先啦。

http://www.post76.com/wordpress/?p=39296

http://www.post76.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/kef_m200_01.jpg

rasheed 發表於 2013-5-22 11:01

想買M500但的確M200使用量一定會較高, 煩呀!!!!{:6_209:}

wil-wil 發表於 2013-5-22 11:40

rasheed 發表於 2013-5-22 11:01 static/image/common/back.gif
想買M500但的確M200使用量一定會較高, 煩呀!!!!

同我想法一樣 ... 雖然好喜歡 M500,但 M200 應該會方便 d 帶出街用!

muffy 發表於 2013-5-22 11:59

寫得好好呀!!!
估唔到取向係pop+rock~

lion 發表於 2013-5-22 13:23

寫得好呀!{:6_193:}
請問幾銀呀?

小瑟 發表於 2013-5-22 14:37

rasheed 發表於 2013-5-22 11:01 static/image/common/back.gif
想買M500但的確M200使用量一定會較高, 煩呀!!!!

我建議你去試一試先, 耳機既野, 真係一定要試過先好決定~~~

小瑟 發表於 2013-5-22 14:38

muffy 發表於 2013-5-22 11:59 static/image/common/back.gif
寫得好好呀!!!
估唔到取向係pop+rock~

MUFFY兄你過獎了, 我都真係估唔到佢竟然係ROCK同POP岩食~~~{:6_235:}

小瑟 發表於 2013-5-22 14:38

lion 發表於 2013-5-22 13:23 static/image/common/back.gif
寫得好呀!
請問幾銀呀?

哈哈~~~你一定冇睇哂我既內容, 我有講架, 1680呀~~~~

muffy 發表於 2013-5-22 14:44

小瑟 發表於 2013-5-22 14:38 static/image/common/back.gif
MUFFY兄你過獎了, 我都真係估唔到佢竟然係ROCK同POP岩食~~~

其實我想知多小小配戴後既感覺
會唔會好似有舊野cool住耳仔咁

hiyori 發表於 2013-5-22 14:56

muffy 發表於 2013-5-22 14:44 static/image/common/back.gif
其實我想知多小小配戴後既感覺
會唔會好似有舊野cool住耳仔咁

我之前或過下,要習慣佢個戴法,有少少同傳統方法同感覺唔同,唔會cool,但初頭會唔知戴得岩唔岩,習慣左就無問題
頁: [1] 2
查看完整版本: 【全港再試】KEF M200雙動圈式耳機小評

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。