bb2002 發表於 2013-5-22 16:55

manblood 發表於 2013-5-22 16:32 static/image/common/back.gif
整 體沉左一浸.......唔開揚

師兄你條603用緊銅蕉?
我條603新買返去個陣係同CMC個D銅蕉,D聲焗住焗住咁好硬聲無咩高音聽左幾日頂唔順,返去SSP買返原裝頭.
但最後買左Star個D頭,個樣同原裝頭一樣既高明個老細話同原裝頭一樣wor,但平好多.
最後返屋企換左之後{:6_184:}

同埋師兄仲用緊Quad....

manblood 發表於 2013-5-22 18:30

bb2002 發表於 2013-5-22 16:55 static/image/common/back.gif
師兄你條603用緊銅蕉?
我條603新買返去個陣係同CMC個D銅蕉,D聲焗住焗住咁好硬聲無咩高音聽左幾日頂唔順, ...

之前都系用銅蕉插,FURUTECH/CMC都試過,..但配上我部AUDIOLAB 8000S+2.6 PC+603+QUAD系厚上加厚.,,,,高頻無晒,..後來搵到下面呢隻叫清爽0的!{:6_238:}

http://tradearchive.taobao.com/trade/detail/tradeSnap.htm?spm=a1z09.2.9.192.khI4rY&tradeID=164588577848523

manblood 發表於 2013-5-22 18:35

ropresident 發表於 2013-5-22 16:41 static/image/common/back.gif
文兄您有要求, 就梗係要比多d錢出黎解決問題嫁啦~~~~
不過小弟真係建議師兄飛走哂所有acrolink先 ...

WILSON兄.,,,,,估唔到系你,...頭像變成"好SEXY",...開頭仲以為系乜水,......頭先響床底摷返條SUPRA LOARD 2.5出黎,...以前試過唔得,....而今因為系鍍銀0既,...應該爽0的,....插左落去煲左幾個鐘,....又OK播,....高頻返晒黎,...............再煲下吧,.....2.6拜拜啦!

manblood 發表於 2013-5-22 18:36

bb2002 發表於 2013-5-22 16:37 static/image/common/back.gif
師兄有無試過換走CD機個條acrolink 4020 ? 用緊美頭 ?

英式,.....試過晒手頭0既線,.....最OK系佢啦{:6_193:}

ropresident 發表於 2013-5-22 18:57

manblood 發表於 2013-5-22 18:35 static/image/common/back.gif
WILSON兄.,,,,,估唔到系你,...頭像變成"好SEXY",...開頭仲以為系乜水,......頭先響床底摷返條SUPRA LOARD ...

oyaide 2.6只可以放唔需要高頻既地方到用……

同埋玩電玩得好既,來來去去都係得果d牌子。

manblood 發表於 2013-5-22 19:41

ropresident 發表於 2013-5-22 18:57 static/image/common/back.gif
oyaide 2.6只可以放唔需要高頻既地方到用……

同埋玩電玩得好既,來來去去都係得果d牌子。 ...

呢個系乜女優?...{:6_212:} ...等我買返套片先!

ropresident 發表於 2013-5-22 21:21

manblood 發表於 2013-5-22 19:41 static/image/common/back.gif
呢個系乜女優?... ...等我買返套片先!

佢唔係女優黎嫁{:6_199:}

bb2002 發表於 2013-5-22 21:35

manblood 發表於 2013-5-22 18:36 static/image/common/back.gif
英式,.....試過晒手頭0既線,.....最OK系佢啦

仲諗住拎條野上來比你插下{:1_256:}

manblood 發表於 2013-5-22 21:42

bb2002 發表於 2013-5-22 21:35 static/image/common/back.gif
仲諗住拎條野上來比你插下

有乜好野呀?....買個轉插就得!{:6_190:}

manblood 發表於 2013-5-22 21:42

ropresident 發表於 2013-5-22 21:21 static/image/common/back.gif
佢唔係女優黎嫁

OH.,,,,SORRY{:6_203:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 請指教下有乜平靚正電源線?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。