小瑟 發表於 2013-5-18 08:03

唔見有人請亦軒耳機大會既?

唔知我地76多唔多人過去睇左呢??
(Post76 Android 手機版送出)

jimmy 發表於 2013-5-18 11:09

下午可能去行吓,不過唔知多唔多嘢睇?

kelvinhin 發表於 2013-5-18 11:39

只係為左睇國人講CAS 先去行下…

fungl 發表於 2013-5-18 11:48

我尋天去睇咗...

fungl 發表於 2013-5-18 11:48

kelvinhin 發表於 2013-5-18 11:39 static/image/common/back.gif
只係為左睇國人講CAS 先去行下…

Haha...C-Hing, me too!!{:6_182:}

t1174 發表於 2013-5-18 15:08

我早就出了 post 說了一下,但如我想一說就有人出來打壓,所以多說無謂,多少 Mingo 做事都好教父級。問下Cato 都知好多嘢聽。

剛去了睇睇,不是太精采但比上次成功,有心可以拿到好多gift,但不一定有用。

有睇頭的東西有 cw cm. stax srm002. 重有音色好聽的 bio diy 出品

另有一些神物現身,如難聽得來做工好像大陸出品的 dx2000. 音源出晒事 amp 都唔夾的 sr-009 同 507,我冇音源的 ie800. 比前代清爽了但細節還是太小的 hm901. 打仔feel 的 ar portable.

另外我冇聽到的有 akg denon vovox muse 等等。

最後,shure 有 form 填,有關 846 香港發布會,不過安排時間地點乜都未有。

moliu 發表於 2013-5-18 17:46

打壓?邊度咁有人在這裡會咁做?似有地方無犯規都可以禁言人,咁就真係「累人」喇!{:6_203:}

我好相信呢度的管理群係講道理,看事實的。{:6_237:}

說好了的講座呢?又會唔會講講下,變番做圍埋自已傾?{:6_130:}

btw, 家陣天氣咁熱,可以當行商場咁涼下冷氣咁,特地去就。。。。{:6_148:}

不過,聽咁多好野,又會唔會「累人」先?{:6_175:}有得聽,搞到心癢癢就唔好啦{:6_235:}

ps. 得一張相,少左d wor。。。唔係佢地大試張揚的風格?除非{:6_180:}
pps. 神人們對代理的產品,梗係看不上眼,一句話電唔得,又話無幾十萬前端。。。。(下刪n萬字),但佢自家的從來神龍見首不見尾,真係天曉得{:6_134:}

patkwok 發表於 2013-5-18 18:24

stax srm002
好想試

t1174 發表於 2013-5-18 18:42

只002 其實唔一定要在會場試。因為 dma 好像都有只開了盒的,它應該有demo。而且它隔音能力真是有限,也要求音源。

johnmo 發表於 2013-5-18 20:37

地點尚算方便,有時間可去行下,都幾多耳機聽,不過聲音就心照la
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 唔見有人請亦軒耳機大會既?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。