muffy 發表於 2013-9-30 14:55

大家等月尾果個新FW啦
同埋咁既價錢...將就下...

wind 發表於 2013-10-1 10:49

Miniaudio Club 個便有條 Link 有新 Firmware 1.2.0, 係味真架, 有無師兄試過, 會唔會死机架 .

ngkiukiu 發表於 2013-10-1 12:58

官網都未見有?
不如你試吓先啦!{:1_352:}

wind 發表於 2013-10-1 13:25

ngkiukiu 發表於 2013-10-1 12:58 static/image/common/back.gif
官網都未見有?
不如你試吓先啦!

我見條 Link 係 under iBasso 官網, 膽粗粗試左, 得噃, 下載個 Firmware 仲有說明加左功能

Functions Added:
1, Playlist function added;
2, Support CUE;
3, Support multi-language.

多左 Playlist 好好多, 唔知點解官網未見, 應該早的公佈嘛 .......... {:1_342:}

ryan2012 發表於 2013-10-1 19:13

高登有舖賣16XX (要訂)
會唔會中伏呢??

msa12899 發表於 2013-10-1 21:16

HMV賣$1880, 請問2T咭有冇得賣?大約多少錢? Thanks!

sounddecision 發表於 2013-10-1 22:16

ryan2012 發表於 2013-10-1 19:13 static/image/common/back.gif
高登有舖賣16XX (要訂)
會唔會中伏呢??

已入手DX50,$!^*) MK Jxxxn(要訂)

今日試咗 m4a file 原本以為唔得,喜出望外完全support{:1_341:}

ryan2012 發表於 2013-10-1 22:43

msa12899 發表於 2013-10-1 21:16 static/image/common/back.gif
HMV賣$1880, 請問2T咭有冇得賣?大約多少錢? Thanks!

未有2TB咁大的

256GB都未見有住

ryan2012 發表於 2013-10-1 22:45

sounddecision 發表於 2013-10-1 22:16 static/image/common/back.gif
已入手DX50,$!^*) MK Jxxxn(要訂)

今日試咗 m4a file 原本以為唔得,喜出望外完全support...

恭喜師兄

不過而家D機頂盡都係用得10小時左右
都唔明點解咁少電...........定如果我揀播16/44.1 的FLAC / MP3會可以用得耐D呢??

而FIIO部X3又同呢部不相伯仲, 真苦惱{:6_126:}

matthewlam64 發表於 2013-10-1 22:56

有cue support 同韓文字出到 lor, good
頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: iBasso DX50

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。