龍貓王子 發表於 2009-7-13 02:46

追擊 - TYPE-R 龍鼓灘..呵呵

多謝 TYPE-R 帶咗我去呢個好地方.. {:6_182:}

雷因 發表於 2009-7-13 10:17

i like this one most ~~~ L1020642.JPG
快買番部單反

龍貓王子 發表於 2009-7-13 11:56

唔駛毒我啦雷大師 .... 已經中毒好深﹐可惜荷包呢家乾硬化呢 ... {:6_201:}

龍貓王子 發表於 2009-7-13 20:02

今天因要帶我家一只龍貓睇醫生請咗假﹐也因中間有時間去咗錦田走咗轉﹐超級失望 ... 但接咗龍貓回家後望出窗...嘩 .. 拿拿林影﹐可惜窗口位落唔到腳架﹐唯有手持影﹐結果冇一張得﹐下次要學人咁即刻執齊架生沖上天台先得 (有冇人知公屋天台有冇鎖住唔俾人上架呢....)

kennykky 發表於 2009-7-13 22:35

今天因要帶我家一只龍貓睇醫生請咗假﹐也因中間有時間去咗錦田走咗轉﹐超級失望 ... 但接咗龍貓回家後望出窗...嘩 .. 拿拿林影﹐可惜窗口位落唔到腳架﹐唯有手持影﹐結果冇一張得﹐下次要學人咁即刻執齊架生沖上天台 ...
龍貓王子 發表於 2009-7-13 08:02 PM http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

龍貓兄住石籬區??

michaelwong 發表於 2009-7-13 23:30

龍貓兄住石籬區??
kennykky 發表於 2009-7-13 22:35 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
龍貓兄住石籬區?? x2

龍貓王子 發表於 2009-7-14 00:06

冇錯呀﹐我住石籬村的。{:6_174:}

kennykky 發表於 2009-7-14 00:24

龍貓兄小心啦,我係石蔭村呀{:6_182:}下次打劫你部單反去影石籬{:6_134:}{:6_135:}

龍貓王子 發表於 2009-7-14 00:53

HAHAHAHA ... 你梗係冇留意內容﹐部單反係..TYPE-R 師兄架 .. {:6_138:}

kennykky 發表於 2009-7-14 01:17

HAHAHAHA ... 你梗係冇留意內容﹐部單反係..TYPE-R 師兄架 .. {:6_138:}
龍貓王子 發表於 2009-7-14 12:53 AM http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

你中毒咁深好快入手架啦,我就連入手機會都無{:6_125:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 追擊 - TYPE-R 龍鼓灘..呵呵

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。