huen0442 發表於 2013-5-12 01:44

keigo912 發表於 2013-5-12 00:20
今日出去聯X睇過唔見有,跟住入左條古河,返到去試左陣都已經發覺明顯畫質同以前有分別,而聲因未set好喇叭 ...

我今日去聯x ,有wo ,一入去右面窗米有

akanishi 發表於 2013-9-4 19:14

huen0442 發表於 2013-5-12 01:44 static/image/common/back.gif
我今日去聯x ,有wo ,一入去右面窗米有

今日去聯H,問過店員話冇貨,
有冇師兄知道邊度仲有得賣?

father11hk 發表於 2013-11-28 23:21

akanishi 發表於 2013-9-4 19:14 static/image/common/back.gif
今日去聯H,問過店員話冇貨,
有冇師兄知道邊度仲有得賣?

推一推返上黎先,
小弟係新手.....今日落左SSP聯X搵條the Legend
唔知好彩定唔好彩......比我買左最後一條2M,我問左個到D人話唔會再出,
連個價錢牌都比埋我拎走{:1_329:}
我想問下師兄們邊到仲有呢條the Legend買??(1M就夠)
ps3去AMP用 silver lexus會唔會差好多??但好似ON居居比多$100買the Legend

唔該師兄幫幫忙{:6_191:}

7面鳥 發表於 2013-11-29 02:19

記得好似係2012年AV SHOW問過,Silver Lexus係基本型號,再上係Gold Lexus,
去到鍍銀就有The Legend, 再上就係全鍍銀既Sky High, The Legend印像中好似仲出緊,
因為前一排有Friend買左,好似都係聯X度買.

7面鳥 發表於 2013-11-29 02:21

The Legend 唔出就真係好可惜,因為畫面堅過好多大牌子.

father11hk 發表於 2013-11-29 09:51

7面鳥 發表於 2013-11-29 02:19 static/image/common/back.gif
記得好似係2012年AV SHOW問過,Silver Lexus係基本型號,再上係Gold Lexus,
去到鍍銀就有The Legend, 再上就 ...

咁想問下係咪得聯X有??
尋日我見連sky high都無{:6_194:}
我依家得一條 the legend都唔知點算.......{:6_191:}
係咪拎返去換兩條gold lexus算{:6_203:}
我又搵唔到有代理電話.......{:6_191:} {:6_191:}

avlam 發表於 2013-11-29 09:57

青蛇柏力!

father11hk 發表於 2013-11-29 12:11

avlam 發表於 2013-11-29 09:57 static/image/common/back.gif
青蛇柏力!

???係咪鋪頭黎嫁???{:6_189:}
可唔可以PM我呀??
唔該

avlam 發表於 2013-11-29 13:20

father11hk 發表於 2013-11-29 12:11 static/image/common/back.gif
???係咪鋪頭黎嫁???
可唔可以PM我呀??
唔該

yes{:6_183:}

father11hk 發表於 2013-11-29 14:32

avlam 發表於 2013-11-29 13:20 static/image/common/back.gif
yes

可唔可以PM資料呀??
我問左sky high 都係得翻一條........想轉頭去買左去{:6_223:}
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 新手買1.4 hdmi cable問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。