關大爺 發表於 2013-5-11 22:08

多謝二位師兄意見,第日飲茶我嘅,謝{:6_162:}

關大爺 發表於 2013-5-11 22:12

patchiu 發表於 2013-5-11 19:51 static/image/common/back.gif
我早一個月前買東芝加前多一年保養,我買時個sale都唔知,到我上東芝換手指時個小姐同我講,
後來去番兇 ...

新成田係有zd賣的.{:6_165:}
唔係瘋記獨家,不過佢同瘋記一樣價,{:6_165:}
都謝師兄你

關大爺 發表於 2013-5-11 22:14

tiggerjason 發表於 2013-5-11 17:54 static/image/common/back.gif
我唔知成田可以平幾多?如果唔多,我就會去瘋宅買。

師兄,係一樣價.{:6_165:}

patchiu 發表於 2013-5-11 22:34

關大爺 發表於 2013-5-11 22:08 static/image/common/back.gif
多謝二位師兄意見,第日飲茶我嘅,謝

水仙唔該{:6_195:}

成成和兇宅同價我就去兇宅{:6_188:}

tiggerjason 發表於 2013-5-12 10:45

關大爺 發表於 2013-5-11 22:14 static/image/common/back.gif
師兄,係一樣價.

如果一樣,點解唔去大舖買?可以儲分,分期,加多一年保養,送手指及七日退款保證等。
雖然我討厭地產覇權,但係有時真係無謂同自己荷包鬥氣!

sosoman 發表於 2013-5-12 12:17

tiggerjason 發表於 2013-5-12 10:45 static/image/common/back.gif
如果一樣,點解唔去大舖買?可以儲分,分期,加多一年保養,送手指及七日退款保證等。
雖然我討厭地產覇 ...

有道理呢位ching.
尤其D細铺可能平少少,但簽卡又要加3%手續費,
左計右計其實好多時無乜著數!
衰起嚟遇啱個sale姨媽到仲要俾佢寸到一肚氣!

tiggerjason 發表於 2013-5-12 13:29

sosoman 發表於 2013-5-12 12:17 static/image/common/back.gif
有道理呢位ching.
尤其D細铺可能平少少,但簽卡又要加3%手續費,
左計右計其實好多時無乜著數!

但超市除外!! 一定貴過細舖{:8_398:}

jjjjjn 發表於 2013-5-14 23:05

入得過{:6_193:}

jjjjjn 發表於 2013-5-15 21:48

有冇買呢{:6_183:}

關大爺 發表於 2013-5-16 12:09

jjjjjn 發表於 2013-5-15 21:48 static/image/common/back.gif
有冇買呢

師兄,我正想買,比我見到sony w800,兩部都係爭三千.諗緊邊部好.{:6_194:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: Toshiba 47TD300H是否入得過

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。