Stanley5387 發表於 2013-5-1 22:20

換 Onkyo 818 定等 828 好?

話說自己部808過咗保養期三個月就突然壞咗大半,聲音解碼部份經常亂碼跳嚟跳去,個Remote Control 又完全遙控唔到嘢 (連校大細聲都要校十次先有一次得(每次以開關機一次計)),想拎去Onkyo度整又見有類似我同樣情況嘅師兄話Onkyo檢查後發現壞底版要換都成二千幾,故此家陣心大心細都唔知換部818好,定等828好,超煩惱!請各位師兄俾一啲寶貴意見!{:6_195:}

louis001 發表於 2013-5-1 22:35

等得 828 唔等得 直上3010 啦不如 {:6_222:}都玩開8系唔爭在順便升埋級 {:6_138:}

LCPD 發表於 2013-5-1 22:40

聽講…818無貨
再者…828未出
肯定…3010有貨{:6_221:}

Stanley5387 發表於 2013-5-1 22:44

{:6_188:} How much of 3010 ar???

Stanley5387 發表於 2013-5-1 22:46

同埋 3010 部後繼機會唔會同 828 一齊出呀? {:6_147:}

kifflau 發表於 2013-5-1 23:03

louis001 發表於 2013-5-1 22:35 static/image/common/back.gif
等得 828 唔等得 直上3010 啦不如   都玩開8系唔爭在順便升埋級   ...

上得3010 又唔爭個少少直上到5010啦 {:6_222:}

louis001 發表於 2013-5-1 23:10

Stanley5387 發表於 2013-5-1 22:44 static/image/common/back.gif
How much of 3010 ar???

呢度有 818 同3010 水貨 兩隻價爭4K
買邊隻師兄自己諗 俾我選我會選3010{:6_138:}

http://www.tlav.com/2012_onk.shtml

edlsang 發表於 2013-5-1 23:19

Onkyo 係咪可替 Ching 換機 !{:6_141:}

littlesweet 發表於 2013-5-1 23:59

louis001 發表於 2013-5-1 23:10 static/image/common/back.gif
呢度有 818 同3010 水貨 兩隻價爭4K
買邊隻師兄自己諗 俾我選我會選3010

ching 好介紹, 正呀~ {:6_193:}

mick_8888 發表於 2013-5-2 00:10

kifflau 發表於 2013-5-1 23:03 static/image/common/back.gif
上得3010 又唔爭個少少直上到5010啦

{:6_200:} 因咩解救.................愈玩.........愈大....{:6_185:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 換 Onkyo 818 定等 828 好?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。