gikifk 發表於 2013-4-29 18:32

但係師兄你買機無試播和試睇?

仲有就係你都播左四十個鐘先壞,唔可能話人地賣部壞機比你{:6_124:}

gikifk 發表於 2013-4-29 18:34

一套戲二小時,都要播二十套戲,相信都買左成個月先壞!

nsw123 發表於 2013-4-29 19:07

gikifk 發表於 2013-4-29 18:34 static/image/common/back.gif
一套戲二小時,都要播二十套戲,相信都買左成個月先壞!

抱歉是一裝完機後有影和慢動作 時有問題時無 佢話我唔識set才有這些現象{:6_200:} 話有問題同時已經唔關佢事和叫我打电話去樂声修理部請教師父師父話可能hdmi 個長 等我又15m再買10m 就好坐一曾 更住有開始有時有問題時無甘一開始有問題佢都話 唔關佢事甘你是我可以點做 最後我拿去信興整信興開頭都話無事部機,我話情況給佢聽個師父c多2日就話有影和慢動作 問題係底牌要開耐小小才發生{:6_199:}

mantam121 發表於 2013-4-29 19:40

nsw123 發表於 2013-4-29 19:07 static/image/common/back.gif
抱歉是一裝完機後有影和慢動作 時有問題時無 佢話我唔識set才有這些現象 話有問題同時已經唔關 ...

比我一定叫佢回水..{:6_199:}

edlsang 發表於 2013-4-29 20:48

{:6_195:}{:6_195:}

gikifk 發表於 2013-4-29 20:57

可能係你講得唔清楚,其實在你未買之前有無試機?

gikifk 發表於 2013-4-29 20:59

nsw123 發表於 2013-4-29 19:07 static/image/common/back.gif
抱歉是一裝完機後有影和慢動作 時有問題時無 佢話我唔識set才有這些現象 話有問題同時已經唔關 ...

你好多錯字,我睇極都唔係好明你講嘜!

edlsang 發表於 2013-4-29 21:04

算啦 ! 反正 CHING 已有 AE8000 !{:6_193:}

gikifk 發表於 2013-4-29 21:48

甘又係!{:6_207:}

kevin73hk 發表於 2013-4-29 22:29

我都想買AE 8000.可否pm俾我。thx
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 超快UPGRADE 故事 P記 AE 8000

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。