paulonmi 發表於 2013-4-24 00:20

新手第1次post 我都開箱sunfire hrs-12 想問相位點set

昨日 帶了返屋企 搞了1輪都好夜 今日試聽歌冇乜料到 試戲就好強勁
但小弟真的唔係好識聽 甚樣教到最佳效果? 三個制點set
聽130呎 sunfire hrs-12放係右下 背向地柜 佢離皇帝8呎到
梳化後面沒牆 應該甚樣set 我睇過D C兄發文 我自己唔係睇得好明{:6_229:}
很請c兄教教小弟 簡單調法有好效果{:6_195:}

kifflau 發表於 2013-4-24 00:23

我都想知道, 入手左半年都覺得未搞好個相位{:8_367:}

paulonmi 發表於 2013-4-24 00:29

要等高人指點下{:8_390:}

lamfatlun 發表於 2013-4-24 00:35

我星期五都要開始搞喇…高手快d出現啦!

louis001 發表於 2013-4-24 00:48

其實76已經有好多寶貴既文章係度 有時間不如去搵下黎睇好過啦{:6_182:}

幫你搵其中幾篇中肯既分享 但最緊要係多聽多試 先可以搵到個好方法俾自己
雖然搵師兄幫手SET 都係一個好方法 但袛要你一換野 所有設定都已經唔同晒 所以最好都係
自己試多的 經驗係累積返黎 好好享受你地既AV之旅啦各位師兄

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=133429&extra=page%3D2
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=80728&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D33

paulonmi 發表於 2013-4-24 00:53

louis001 發表於 2013-4-24 00:48 static/image/common/back.gif
其實76已經有好多寶貴既文章係度 有時間不如去搵下黎睇好過啦

幫你搵其中幾篇中肯既分享 但最緊 ...

唔該晒louis001{:6_195:}

louis001 發表於 2013-4-24 00:53

補充多少少 SET 十仔最重要係先攪好前中後置既設定同擺位先 然後先攪十仔 攪第一步係要低頻要出係中間 咁就不齗試擺位
搵到之後最後先攪音量同相位 {:6_182:}

chuwing 發表於 2013-4-24 00:55

正....{:6_212:} {:6_212:} {:6_212:}

louis001 發表於 2013-4-24 00:55

paulonmi 發表於 2013-4-24 00:53 static/image/common/back.gif
唔該晒louis001

真係攪唔掂既 搵師兄幫手啦住邊區呀師兄{:6_182:}

paulonmi 發表於 2013-4-24 01:00

louis001 發表於 2013-4-24 00:55 static/image/common/back.gif
真係攪唔掂既 搵師兄幫手啦住邊區呀師兄

將軍澳 如果真係搞唔惦先搵師兄 謝謝{:6_190:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 新手第1次post 我都開箱sunfire hrs-12 想問相位點set

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。