名偵探柯南 發表於 2009-7-8 19:30

HKBB 新約

頭先打黎叫我轉台,offer $168月費 25M (24個月約),送 $400 PK coupon 同埋 NOD 32 防毒軟件加固網電話........平均 $15X 一個月。
好彩無上釣,原來跟佢網上資料可以再多 D野送.......{:1_335:} ......
https://apply.hkbn.net/acq/index.jsp?step=2

服務月費 $168
合約期 24個月
免費月份 2個月 (第13-14個月)<----- Sales 無 offer 比我 (不過據網友話好 似係 pk coupon 2 選1)
==============
平均月費 $154

本地頻寬 25Mbps 上/下載
海外頻寬 20Mbps 上/下載

禮品 .
D-Link 網絡路由器(DIR615)
及USB接收器(DWA130) (價值: $688) <--------------- Sales 無 offer 比我

ESET NOD32 Smart Security 四合一進階防毒套餐 (價值: $338)

.每月30分鐘IDD 0030通話時間<--------------- Sales 無 offer 比我

mas_cat 發表於 2009-7-9 09:21

我新屋入伙,
佢俾o左呢個plan 我.

BB50
服務月費 $188
合約期 24個月
hkd200 pk coupon, bb watch, bbwifi, 30min idd per month, nod32

aegysd 發表於 2009-7-9 12:51

下次都要醒啲,續約前上網{:6_142:}

raycheng77 發表於 2009-7-9 13:03

我想問下 BB 駛唔駛拉線入屋?定係用電話線就得?

aegysd 發表於 2009-7-9 13:18

我想問下 BB 駛唔駛拉線入屋?定係用電話線就得?
raycheng77 發表於 9-7-2009 13:03 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif我屋企就要沿電話線糟再穿線入屋。

dannysure 發表於 2009-7-9 13:24

我就搬新屋, 之前用開"P司司W" $186/月, 8M,
依家新居有OFFER HKBB, 199/月, 100M + TEL + D-LINK OR $200 PK , 24月約
個價我都覺得OK ! 但唔知質素同穩定性如何呢?
CHING們用開的有何意見 ?

mas_cat 發表於 2009-7-9 16:19

我屋企就要沿電話線糟再穿線入屋 x 2

Simonhrc 發表於 2009-7-9 17:05

之前佢收我24x168 仲冇free month fee ....頂, 只係送個所謂BBdrive 1G 咁大把!!
不過搵唔到其他平過佢(當時計)又唔想用和記(見過鬼都怕黑)又有條PCCW 用緊(但慢)
其他又冇cover (cable TV 就唔用啦...10M 變8M ...仲要約滿都唔搵你續...死得!

Phoenix 發表於 2009-7-9 17:43

我就搬新屋, 之前用開"P司司W" $186/月, 8M,
依家新居有OFFER HKBB, 199/月, 100M + TEL + D-LINK OR $200 PK , 24月約
個價我都覺得OK ! 但唔知質素同穩定性如何呢?
CHING們用開的有何意見 ? ...
dannysure 發表於 2009-7-9 13:24 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
用左bb100一排, 下載野真快. 唔錯{:1_351:}

呀牛 發表於 2009-7-9 23:23

用左bb100一排, 下載野真快. 唔錯{:1_351:}
Phoenix 發表於 2009-7-9 17:43 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
咁出海又點?
頁: [1] 2
查看完整版本: HKBB 新約

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。