丁蟹 發表於 2013-4-17 13:57

玩AV , 養貓 , 會唔會好危險 ?

點樣令隻貓唔會搞到D器材及線材
我有個FD打算將另一隻貓送比我
我而家仲考慮緊

{:6_237:}

ykluk 發表於 2013-4-17 14:04

狗仔都容易啲教到, 但係貓就............真係有難度............{:8_369:}

skywaychan 發表於 2013-4-17 14:04

加膠釘在面,還要見一次駡一次等他知道不可
我家有兩隻都不會去這

小仲 發表於 2013-4-17 14:17

幸運的我家貓貓一直不會搞喇叭

SonSon 發表於 2013-4-17 14:29

ykluk 發表於 2013-4-17 14:04 static/image/common/back.gif
狗仔都容易啲教到, 但係貓就............真係有難度............

搵我啦{:6_174:}

corolladv 發表於 2013-4-17 14:40

非常危險 , 不幸的我.....貓會搞喇叭綱 , 上喇叭電視面玩同掃曬 d 嘢落地 , 咬幼電線 ........ 但成日放入龍我唔想....... 真係有難度 {:6_192:}

有時都覺得幾麻烦...

smokeyduck 發表於 2013-4-17 14:49

skywaychan 發表於 2013-4-17 14:04 static/image/common/back.gif
加膠釘在面,還要見一次駡一次等他知道不可
我家有兩隻都不會去這

"還要見一次駡一次等他知道不可"

it worked very well for me too.you sometimes have to beat them to let them know.

bensoncfmak 發表於 2013-4-17 14:54

不過真係要睇貓自己性格,我個女(貓)都攪過喇叭線,但話完佢之後就唔攪,都算幾乖.(我對線仲係603,網面,對貓黎講應該好好where吓){:6_182:}

smokeyduck 發表於 2013-4-17 14:55

corolladv 發表於 2013-4-17 14:40 static/image/common/back.gif
非常危險 , 不幸的我.....貓會搞喇叭綱 , 上喇叭電視面玩同掃曬 d 嘢落地 , 咬幼電線 ........ 但成日放入 ...

did you get those pad from the pet shop (a wooden board wrapped with rope) and train them to claw on it?

most people spoiled their pets which no one can help in this case.

YYSKY 發表於 2013-4-17 14:59

隻貓有幾大呢?細貓用保護BB的圍柵圍著啲器材,要有心理預備器材損壞,尤其是喇叭,

頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 玩AV , 養貓 , 會唔會好危險 ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。