Siu 發表於 2013-4-28 11:23

gikifk 發表於 2013-4-28 10:18
凍一陣會直D..........................好似死屍甘(死直)

急凍之前,聲會唔會硬左?>_<

gikifk 發表於 2013-4-28 11:28

Siu 發表於 2013-4-28 11:23 static/image/common/back.gif
急凍之前,聲會唔會硬左?>_

加多少少甜醬可能好味D

plnl88 發表於 2013-4-28 11:48

Siu 發表於 2013-4-28 09:23 static/image/common/back.gif
其實,導体成形之後再冷凍。。。。真係唔明仲有咩作用。。。。

其實我都唔明。
開頭直情唔信 CYRO -196C。
直至 A/B 比較左 -196C 同 -235C 的紅腸。

Siu 發表於 2013-4-28 19:45

plnl88 發表於 2013-4-28 11:48
其實我都唔明。
開頭直情唔信 CYRO -196C。
直至 A/B 比較左 -196C 同 -235C 的紅腸。...

導体成形過程冷凍我明,話d咩結晶咩份子排列得更靚仔,從而令電子咩咩咩。。。。

之但係,導体己經成形。。。冷凍。。。亦唔係絕對0度。。。。唔明物質上有咩改變。。。

我未領教過,所以存疑

plnl88 發表於 2013-4-28 21:19

Siu 發表於 2013-4-28 19:45 static/image/common/back.gif
導体成形過程冷凍我明,話d咩結晶咩份子排列得更靚仔,從而令電子咩咩咩。。。。

之但係,導体己經成形 ...

你黎我度。我即場試比你睇。

Siu 發表於 2013-4-29 22:35

plnl88 發表於 2013-4-28 21:19 static/image/common/back.gif
你黎我度。我即場試比你睇。

sooner or later{:6_242:}

sunny.hung 發表於 2013-9-13 17:59

Ching 請問你用MS咩頭和咩尾共幾錢thanks

xianglan 發表於 2013-9-13 18:29

sunny.hung 發表於 2013-9-13 17:59 static/image/common/back.gif
Ching 請問你用MS咩頭和咩尾共幾錢thanks

ching where to bought and how much ka{:6_189:} ? thank you

frankpoon 發表於 2013-9-13 23:18

Ching 請問你用MS咩頭和咩尾?X 2
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 分享紅腸

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。