szetojason 發表於 2013-4-7 20:27

rt80 发表于 2013-4-7 20:23 static/image/common/back.gif
十仔仲用鍍銀
咪冇哂d尾音同深潛

sub-3都有鍍銀

小仲 發表於 2013-4-7 20:28

fmk888 發表於 2013-4-7 18:06 static/image/common/back.gif
ching請問你條aq十仔線特點?

係Impact 10 上除左今次冇試過用其他線,但比較下此入門級線有DD濛...

要留意小弟只是用最入門線SUB﹣X,不能作準

bbq1668 發表於 2013-4-7 20:28

{:6_195:}{:6_195:}{:6_193:}

小仲 發表於 2013-4-7 20:33

rt80 發表於 2013-4-7 20:23 static/image/common/back.gif
十仔仲用鍍銀
咪冇哂d尾音同深潛

小弟隻十仔用咩線都冇得深潛...{:8_374:}

而家聽到比較清脆,又不失一直既打心口感覺

幾岩小弟口味

littlesweet 發表於 2013-4-7 20:34

支持平野, 玩得開心唔肉赤{:6_193:}

keke323 發表於 2013-4-7 20:36

小仲 發表於 2013-4-7 20:28 static/image/common/back.gif
係Impact 10 上除左今次冇試過用其他線,但比較下此入門級線有DD濛...

要留意小弟只是用最入門線SUB﹣X ...

ching 咁你條 SUB-X 咩價位到{:6_141:}

corolladv 發表於 2013-4-7 20:37

玩得開心咪得囉,都冇話貴唔貴氣。{:6_176:}

小仲 發表於 2013-4-7 20:38

keke323 發表於 2013-4-7 20:36 static/image/common/back.gif
ching 咁你條 SUB-X 咩價位到

係SSP買果陣好似都係2舊幾3舊左右....

唔係好記得實際價錢...

keke323 發表於 2013-4-7 20:40

小仲 發表於 2013-4-7 20:38 static/image/common/back.gif
係SSP買果陣好似都係2舊幾3舊左右....

唔係好記得實際價錢...

咁 ching 唔考慮 QED Reference {:6_141:}
聽聞呢條線唔錯喎 {:6_238:}

小仲 發表於 2013-4-7 22:49

keke323 發表於 2013-4-7 20:40 static/image/common/back.gif
咁 ching 唔考慮 QED Reference
聽聞呢條線唔錯喎

(叫做)玩(睇)左一排

悟出一個小道理

基本上所有牌子入門線都差無幾,要有特性起碼要中價以上

喇叭線如是,hdmi如是....{:6_148:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 窮人傻仔換野大牌子換冇牌子,有少少驚喜

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。