MingSir 發表於 2013-4-4 22:03

買左就義無反顧咁去用下先!用到發覺唔對路咪換囉{:6_222:}

依D咪係玩影音嘅樂趣同進程囉{:6_138:}

小瑟 發表於 2013-4-4 22:06

tennishk 發表於 2013-4-4 21:55 static/image/common/back.gif
冇辦法,以前隻QUAD LITE中置真係唔多掂!
既然換左部AMP.都唔爭在換埋隻中置啦。 ...

岩呀, 你部AMP都已經咁正, 冇理由中置唔改善埋, 同埋睇AV, 中置其實佔70%以上既工作量, 換俊好野係好正路的!!!{:6_193:}

小瑟 發表於 2013-4-4 22:08

唔洗6K咁平既????

keke323 發表於 2013-4-4 22:14

恭喜 ching {:6_195:}{:6_196:}
R系列真係好靚仔 {:6_139:}

tennishk 發表於 2013-4-4 22:14

小瑟 發表於 2013-4-4 22:08 static/image/common/back.gif
唔洗6K咁平既????

$5700.{:1_245:}
可能我係熟客仔,佢叫我千奇唔好爆佢間公司名。{:1_333:}

Samson2011 發表於 2013-4-4 22:20

恭喜師兄

andylau.com 發表於 2013-4-4 22:20

好正, {:6_193:}   

另外ching你換左咁多家生{:6_212:} 都應該update下個簽名先得........

tennishk 發表於 2013-4-4 22:32

andylau.com 發表於 2013-4-4 22:20 static/image/common/back.gif
好正,   

另外ching你換左咁多家生 都應該update下個簽名先得........ ...

係窩,你唔講我自己都冇留意。{:1_245:}

gikifk 發表於 2013-4-4 22:46

tennishk 發表於 2013-4-4 22:14 static/image/common/back.gif
$5700.
可能我係熟客仔,佢叫我千奇唔好爆佢間公司名。

中置都甘貴!{:1_344:}

gikifk 發表於 2013-4-4 22:46

我隻中置都係4K樓下(8年前買$3500)
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 今日買左隻中置喇叭,KEF R200C,真係好很重!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。