cth516 發表於 2013-4-2 23:40

Furutech UK Wall Socket

Any CHING know, Where can I buy & How much?

KING 發表於 2013-4-3 01:52

MK 德8地庫"德X行"有得買!

cth516 發表於 2013-4-3 06:12

KING 發表於 2013-4-3 01:52 static/image/common/back.gif
MK 德8地庫"德X行"有得買!

Thanks 師兄

ykluk 發表於 2013-4-3 10:15

呢隻好似秋姐到都有得賣~~!! {:9_421:}
不過記憶中都唔平, 小弟最後都係買咗冷凍版MK牆蘇算數.....{:8_395:}

cth516 發表於 2013-4-3 12:13

ykluk 發表於 2013-4-3 10:15 static/image/common/back.gif
呢隻好似秋姐到都有得賣~~!!
不過記憶中都唔平, 小弟最後都係買咗冷凍版MK牆蘇算數.....{:8_395: ...

Thanks Ching, 得閒上去睇睇

Felis 發表於 2013-4-4 17:24

ykluk 發表於 2013-4-3 10:15 static/image/common/back.gif
呢隻好似秋姐到都有得賣~~!!
不過記憶中都唔平, 小弟最後都係買咗冷凍版MK牆蘇算數.....{:8_395: ...

我都係聽到個價之後就買MK冷凍算數,古河太貴{:6_186:}

blackcolor 發表於 2013-4-4 18:02

路過……{:1_332:}

請問幾多錢?{:1_347:}

ykluk 發表於 2013-4-5 10:20

Felis 發表於 2013-4-4 17:24 static/image/common/back.gif
我都係聽到個價之後就買MK冷凍算數,古河太貴

我之前裝修時有諗過一次過全古河, 不過計咗條數都係打消念頭.....{:9_440:}

cth516 發表於 2013-4-18 13:46

I saw them at SSP WXXX SHXXX & MK Basement $!^*)& $!#*)

snoopyboy001 發表於 2013-4-24 12:25

{:6_200:}咁狠貴
咁都係買呢只抵玩好多{:6_229:}
價錢大約 $%)) & $&#) 左右{:6_193:}
頁: [1] 2
查看完整版本: Furutech UK Wall Socket

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。