ykluk 發表於 2013-4-3 15:07

沙煞比 發表於 2013-4-3 14:47 static/image/common/back.gif
陸兄諗住唔對事頭婆講出事實既全部?
比人督爆好大鑊架喎

女人越知得多, 自己只會越嚟越慘....{:9_440:}

其實女人乜春都唔識, 人云亦云就最叻......{:8_365:}

沙煞比 發表於 2013-4-3 15:46

ykluk 發表於 2013-4-3 15:07 static/image/common/back.gif
女人越知得多, 自己只會越嚟越慘....

其實女人乜春都唔識, 人云亦云就最叻.........

我覺得女人最叻係知但扮唔知。。。。。。即係扮豬食老虎

nicknick 發表於 2013-4-3 16:14

ykluk 發表於 2013-4-3 14:34 static/image/common/back.gif
咁最簡單方法就係唔好比老婆知道呢舊嘢有咩用咪得囉~~!!

你咁似第三世界D資訊同互聯網封鎖嘅?但女人最大的網絡是把口........ {:6_192:}

ykluk 發表於 2013-4-3 16:19

沙煞比 發表於 2013-4-3 15:46 static/image/common/back.gif
我覺得女人最叻係知但扮唔知。。。。。。即係扮豬食老虎

我老婆要睇情況, 好多嘢佢通常會扮晒知道先, 到比錢嗰下就話乜春都唔知, 叫我搞掂.....{:9_440:}

ykluk 發表於 2013-4-3 16:20

nicknick 發表於 2013-4-3 16:14 static/image/common/back.gif
你咁似第三世界D資訊同互聯網封鎖嘅?但女人最大的網絡是把口........   ...

如果真係比佢知道, 咪到我扮唔知囉.....{:9_438:}

vchai 發表於 2013-4-3 17:44

nicknick 發表於 2013-4-3 00:01 static/image/common/back.gif
我之前由iPad用到iPad2,知道Surface Pro將推出時,就先放走部iPad2,我依家用緊部Note2 LTE已經做得晒iP ...

我用 Note II LTE 經 Team Viewer remote 都唔算好慢。
http://www.microsoft.com/Surface/zh-HK/surface-with-windows-8-pro/specifications $5,000 我諗都未必得喎…

zero981210 發表於 2013-4-5 22:42

理論上RT版裝吾到任何WINDOW SOFTWARE,我怕師兄買完RT版要再買PRO版-.-"
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: Microsoft 網站離晒譜

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。