kimball 發表於 2013-4-2 16:07

Sony 40HX850入手

Trade左部32HX750
補返一半錢左右入手左40HX850@HD-Life
D色靚到無朋友
因為小弟未得閒去買AQ Carbon 既HDMI,就咁粗粗地用住黃金5x蚊個隻HDMI線
所以你會見到d色同之前32HX750差唔多,其實差好遠,等我換左AQ Carbon再同大家分享畫質有幾大改善吧
http://i829.photobucket.com/albums/zz214/kit001018/20130402_153145_zps049ac924.jpg
http://i829.photobucket.com/albums/zz214/kit001018/20130402_153548_zpsbdb28768.jpg
岩岩睇左Sony 原廠d 3d 短片(經Lan線而唔係再經垃圾HDMI線)
相比起32HX750
小弟40HX850真正做到物體凸起,好似"飛出黎"既效果
雖然同HX920,HX950仲差一大截,但已收貨!好滿足
基本上呢個價錢既40吋黎講我個人認為完勝
正到無朋友

edlsang 發表於 2013-4-2 16:33

恭喜 Ching!{:6_195:}

wai.com 發表於 2013-4-2 16:36

恭喜 {:6_195:}記住唔好開得太光畫面要煲下先{:6_193:}

kimball 發表於 2013-4-2 16:38

wai.com 發表於 2013-4-2 16:36 static/image/common/back.gif
恭喜   記住唔好開得太光畫面要煲下先

ok!!
一定啦師兄

momolee 發表於 2013-4-2 16:39

wai.com 發表於 2013-4-2 16:36 static/image/common/back.gif
恭喜   記住唔好開得太光畫面要煲下先

幾$$$$ CHING?{:9_408:}

kimball 發表於 2013-4-2 16:41

momolee 發表於 2013-4-2 16:39 static/image/common/back.gif
幾$$$$ CHING?

HK$8300 @ 黃金HD-Life (包送貨)
我唔識熟人所以無得平{:1_349:}

momolee 發表於 2013-4-2 17:41

kimball 發表於 2013-4-2 16:41 static/image/common/back.gif
HK$8300 @ 黃金HD-Life (包送貨)
我唔識熟人所以無得平

我上網睇SONY 個網話你呢隻係日本掣!......唔知係咪堅呢?{:9_408:}
你呢隻有800HZ MOTIONFLOW,動態晝面係咪好流暢呀???{:9_408:}

momolee 發表於 2013-4-2 17:45

唔知有無人覺得SONY 電視係動態畫面表現會比SAMSUNG 優勝........(自己用緊三叔){:9_440:}

frankiechan 發表於 2013-4-2 17:49

正! 恭喜Ching!{:6_193:}

kimball 發表於 2013-4-2 17:51

momolee 發表於 2013-4-2 17:41 static/image/common/back.gif
我上網睇SONY 個網話你呢隻係日本掣!......唔知係咪堅呢?
你呢隻有800HZ MOTIONFLOW,動態晝面 ...

應該係堅,個盒都寫住係Japan而唔係China
畫面都幾流暢
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Sony 40HX850入手

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。