YYSKY 發表於 2013-3-31 10:05

Taralabs subwoofer 線想買此線請進來報名

剛剛在團購區搜尋Taralabs subwoofer 線有無做過,發現係2011年好冷清,特此出這個POST統計睇睇有幾多師兄想買又未能出手,數量夠時希望版主幫忙團購,唔一定要平宜,最緊要買到。

單單一日內已經有31人投票,足以證明幾咁缺貨,將記票日期改為三日都應該夠喇。

YYSKY 發表於 2013-3-31 10:09

投票6m 的師兄唔使等啦有現貨快啲去買啦,地址在第二版尾找呀。

第一次做自己投咗未都唔知?

好似投咗,

3m長一條。

大概市價:

3m $1800

4m $2xxx可能無呢種長度我無見過

6m $2800

gikifk 發表於 2013-3-31 10:34

幾錢條呀?{:1_345:} 太貴就唔想換,因為都有兩條幾百蚊的在手,又賣唔到出去,挍到成屋都係線

YYSKY 發表於 2013-3-31 10:45

gikifk 發表於 2013-3-31 10:34 static/image/common/back.gif
幾錢條呀? 太貴就唔想換,因為都有兩條幾百蚊的在手,又賣唔到出去,挍到成屋都係線 ...

志在統計有幾多師兄想買,睇睇數量夠建議搞團購,3m長$1.8K

中東油王 發表於 2013-3-31 10:46

我都好想知,3M大約幾錢?

gikifk 發表於 2013-3-31 11:01

上面寫左喇,嘜你睇唔到咩!

kmissp 發表於 2013-3-31 11:07

可惜1.8K 3M 有d out筆直,但支持ching攪團購{:6_193:}

mistaleung 發表於 2013-3-31 12:15

之前出邊買3M大約 !^))

YYSKY 發表於 2013-3-31 12:47

mistaleung 發表於 2013-3-31 12:15 static/image/common/back.gif
之前出邊買3M大約 !^))

大方D喇師兄,使乜用火星文,強烈要求大家以後不要用火星文報價,

呢個價係幾時新唔新鮮呀?早幾日與今日啲巴士錢都貴咗幾毫子喇。

貴一二百唔係問題,最重要係買得到,而家係錢放係度買唔到那樣苦惱,你明白嗎?

YYSKY 發表於 2013-3-31 12:59

有要求的師兄都會明白大家的心情,一隻好有實力的十仔,只配條一般線被佢食發揮唔到應有水準,咁同掉錢落海無分別,被人綁住對手一樣,隻十仔係幾咁辛苦無奈呢!
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: Taralabs subwoofer 線想買此線請進來報名

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。