bobjai 發表於 2013-3-31 10:02

ISOTEK EVO3 POLARIS 用咩電源線好

我自己就打算 JPS + 銠頭尾 OR ISOTEK 既PREMIUM 電線
各CHING 有無其他提議? BUDGET預2000

ManU 發表於 2013-3-31 13:50

路過
76 D C兄 應該 叫你買 JPS {:1_338:}

plnl88 發表於 2013-3-31 13:56

不錯,靚仔技安會入黎叫你用 JPS。
因為佢用左係 sirius 度,好滿意。{:6_176:}

ManU 發表於 2013-3-31 17:06

技安兄 吾夠晶爺快啦 {:6_208:}

bobjai 發表於 2013-4-1 12:35

如果用JPS線咁用什麼頭尾最好呢? 要英式

plnl88 發表於 2013-4-1 12:40

ManU 發表於 2013-3-31 17:06 static/image/common/back.gif
技安兄 吾夠晶爺快啦

係喎,技安重未出現嘅?
顧住玩新玩具 sigmas 乎?{:6_176:}

plnl88 發表於 2013-4-1 12:53

bobjai 發表於 2013-4-1 12:35 static/image/common/back.gif
如果用JPS線咁用什麼頭尾最好呢? 要英式

JPS In-Wall 用英式好過美式。
加支 IP2 鉑金補完就會有非常好的表現。
頭尾如比濾波拖板用,普通 MK 紅頭(如果你夠功力的話)/MS 頭 + 4782 尾都可以了。
若果你條線會用黎插其他野玩就要用 D 好 D 的頭尾如鍍銠或鍍金的了。

YYSKY 發表於 2013-4-1 13:00

plnl88 發表於 2013-4-1 12:53 static/image/common/back.gif
頭尾如比濾波拖板用,普通 MK 紅 ...

晶Sir 照版做條被我嚿60A用得唔得,銠尾頭與鉑金尾頭價位差幾遠呢?乜牌子好呢?

bobjai 發表於 2013-4-1 13:01

plnl88 發表於 2013-4-1 12:53 static/image/common/back.gif
頭尾如比濾波拖板用,普通 MK 紅 ...

條線用來給POLARIS用的 即是話普通頭尾OK?

如果打算俾AV AMP用什麼頭尾最好

plnl88 發表於 2013-4-1 13:11

YYSKY 發表於 2013-4-1 13:00 static/image/common/back.gif
晶Sir 照版做條被我嚿60A用得唔得,銠尾頭與鉑金尾頭價位差幾遠呢?乜牌子好呢? ...

不如我借條比師兄玩十日,試下先。
覺得效果好先再整,免得後悔。
話哂整條 5 呎淨線都成 1200。
師兄睇睇 PM。
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: ISOTEK EVO3 POLARIS 用咩電源線好

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。